Στα όριά τους ξανά οι επιβάτες στα αεροδρόμια
Μεγάλες καθυστερήσεις και πολύωρες αναμονές αντιμετωπίζουν και φέτος το καλοκαίρι οι ταξιδιώτες στα αεροδρόμια. Η αυξημένη κίνηση, οι τεχνικές βλάβες, ο παλιός εξοπλισμός και η έλλειψη ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην ομαλή εκτέλεση των πτήσεων.
Το μεγαλύτερο βάρος καταγράφεται κυρίως τις πρωινές ώρες, όταν συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός αναχωρήσεων. Στην Αθήνα οι αναμονές παραμένουν διαχειρίσιμες, ωστόσο σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να φτάσουν ακόμη και τις τρεις ώρες.
Ανάλογη εικόνα παρουσιάζουν και μεγάλα ευρωπαϊκά αεροδρόμια, όπου οι καθυστερήσεις επιβαρύνουν χιλιάδες επιβάτες. Το πρόβλημα αναδεικνύει την ανάγκη για καλύτερη οργάνωση, ενίσχυση του προσωπικού και αναβάθμιση των υποδομών.
- 2 ώρες πριν Αποζημιώσεις από το Δημόσιο: Τι αλλάζει μετά την απόφαση-σταθμό του ΣτΕ
- 2 ώρες πριν Στους 38 έφθασαν οι νεκροί από τον σεισμό 7,7 βαθμών στην Ινδονησία
- 2 ώρες πριν Συντάξεις χηρείας αγροτών: Ποιοι γλιτώνουν την περικοπή









