Σοκ στη Ρόδο: 2χρονο έπεσε από μπαλκόνι!
Στο νοσοκομείο της Ρόδου νοσηλεύεται ένα αγόρι ηλικίας μόλις δύο ετών, ύστερα από πτώση από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου, σε περιστατικό που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Δημοκρατικής» Ρόδου, το ατύχημα σημειώθηκε το Σάββατο 20 Ιουνίου 2026. Αμέσως μετά την πτώση, το παιδί τραυματίστηκε και διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και φροντίδα.
Κάταγμα στο λαγόνιο – Εκτός κινδύνου το παιδί
Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το αγοράκι, αλβανικής καταγωγής, έχει υποστεί κάταγμα στην περιοχή του λαγονίου.
Το παιδί νοσηλεύεται σε παιδιατρική κλινική, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν προκαλεί ανησυχία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκεται εκτός κινδύνου και παρακολουθείται στενά από το ιατρικό προσωπικό.
Ενθαρρυντικές οι πρώτες εκτιμήσεις
Οι θεράποντες ιατροί αξιολογούν καθημερινά την πορεία της ανάρρωσής του, με τις πρώτες εκτιμήσεις να χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα ενθαρρυντικές.
Παρά το μεγάλο ύψος της πτώσης, το 2χρονο παιδί φαίνεται πως απέφυγε σοβαρότερους τραυματισμούς, γεγονός που γεννά συγκρατημένη αισιοδοξία για την εξέλιξη της νοσηλείας και την πλήρη αποκατάστασή του.
- 13 λεπτά πριν Πανσέληνος της Φράουλας 2026: Πότε θα φωτίσει τον ουρανό και η ιστορία πίσω από το όνομά της
- 33 λεπτά πριν Διπλό φονικό στο Αίγιο: Το στοιχείο στο μπάνιο που προβληματίζει τους ερευνητές
- 42 λεπτά πριν Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι: Η Ασπασία καταρρέει από τη σκληρή αλήθεια – Η Μελισσάνθη υποκύπτει στον εκβιασμό

















