Νέα απάτη με «υπαλλήλους ΔΕΔΔΗΕ»: 78χρονη έχασε 100.000 ευρώ και κοσμήματα
Θύμα απάτης έπεσε μια 78χρονη στην Κηφισιά, όταν άγνωστοι που προσποιήθηκαν υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ κατάφεραν να της αποσπάσουν περίπου 100.000 ευρώ καθώς και κοσμήματα μεγάλης αξίας.
Το περιστατικό σημειώθηκε χθες, περίπου στις 20:15, στην οδό Παστέρ.
Οι δράστες επικοινώνησαν τηλεφωνικά με την 78χρονη και, προσποιούμενοι υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ, κατάφεραν να την πείσουν να συγκεντρώσει χρήματα και κοσμήματα και να τα τοποθετήσει σε σακούλα.
Στη συνέχεια, η ηλικιωμένη άφησε τη σακούλα σε εξωτερικό σημείο του σπιτιού της, όπως της είχαν υποδείξει οι επιτήδειοι, οι οποίοι απέσπασαν περίπου 100.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.
Για την υπόθεση διενεργείται έρευνα από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
- 17 λεπτά πριν Σύνταξη με διαδοχική ασφάλιση: Ποιος φορέας αναλαμβάνει και πού «κολλάει» η διαδικασία
- 1 ώρα πριν ΑΣΕΠ 2Κ/2026: Λήγουν την Δευτέρα (19/10) οι ενστάσεις για 839 μόνιμες θέσεις στα νοσοκομεία
- 2 ώρες πριν Προϋπολογισμός 2027: Φόροι που «καίνε» και υψηλό ρίσκο








