Θέμα ωρών το βούλευμα του Αρείου Πάγου για τον Γιωτόπουλο

Αναμένεται μέσα στην ημέρα η έκδοση του βουλεύματος από το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου για την υπόθεση αποφυλάκισης του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 17 φορές ισόβια για τη δράση της 17Ν.
Το ανώτατο δικαστήριο εξετάζει την αναίρεση που άσκησε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Σοφοκλής Λογοθέτης, κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Πειραιά, με το οποίο είχε αποφασιστεί η αποφυλάκιση του Γιωτόπουλου.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου αναμένεται να κάνει δεκτή την εισαγγελική πρόταση, γεγονός που θα ανατρέψει την απόφαση αποφυλάκισης.
- 20 λεπτά πριν Τι χαρτιά έχει στα χέρια του ο Ντίλιαν;
- 29 λεπτά πριν Φωτιά σε συνεργείο αυτοκινήτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
- 40 λεπτά πριν «Έχω παιδιά»: Τι θα δούμε απόψε (15/6) στο επεισόδιο «Λάθη»;















