Εύβοια: Συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπή σε αιολικό πάρκο στην Κάρυστο
Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των Αρχών για υπόθεση κλοπής ηλεκτρολογικού εξοπλισμού από αιολικό πάρκο στην περιοχή του Πολυπόταμου, στον Δήμο Καρύστου Ευβοίας.
Το περιστατικό αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (1/6), όταν εργαζόμενος του αιολικού πάρκου ενημέρωσε την Αστυνομία για την κλοπή υλικού από τις εγκαταστάσεις.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου, με τη συνδρομή ομάδας ΟΠΚΕ από το Αλιβέρι, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν στη σύλληψη τριών ανδρών πακιστανικής καταγωγής, σύμφωνα με πληροφορίες του eviaonline.gr.
Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό ενός οχήματος στο οποίο φέρονται να επέβαιναν ακόμη δύο άτομα, τα οποία εξετάζεται εάν είχαν εμπλοκή στην υπόθεση.
Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία, ενώ αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα.
- 1 λεπτό πριν Υπουργείο Παιδείας: Συνεντεύξεις για 61 εκπαιδευτικούς στα Ευρωπαϊκά Σχολεία – Οι ημερομηνίες
- 5 λεπτά πριν Άρειος Πάγος: Απέρριψε την προσφυγή Κοβέσι για τη θητεία των Ελλήνων ευρωεισαγγελέων
- 17 λεπτά πριν Συναγερμός στη Γαλλία: Εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα Έμπολα
















