Χαλκιδική: Η ιατροδικαστική εξέταση θα δώσει απαντήσεις στην υπόθεση της σορού
Φως στην υπόθεση της σορού που βρέθηκε το προηγούμενο 24ωρο, σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, σε δασική έκταση στον Γλαρόκαβο, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που είναι προγραμματισμένο να γίνει το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη.
Η σορός βρέθηκε σε περιοχή, όπου διεξάγονταν εργασίες καθαρισμού, ενώ την Αστυνομία ειδοποίησε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, ο οποίος ενημερώθηκε για το μακάβριο εύρημα. Από την πρώτη εικόνα που έχει η Αστυνομία, τα μέλη της σορού ήταν τυλιγμένα σε σακούλες, ενώ στο ίδιο σημείο βρέθηκε και μία βαλίτσα. Η σορός έφερε δαχτυλίδι στο χέρι, εύρημα που ενδέχεται να αποδειχθεί καθοριστικό για την ταυτοποίηση.
Μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατό να προσδιοριστεί ούτε το φύλο ούτε η ηλικία του θύματος. Εκτιμάται – πάντως – ότι ο θάνατος επήλθε πριν από αρκετό χρονικό διάστημα. Η προανάκριση από την Ασφάλεια Πολυγύρου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
- 1 ώρα πριν Ήμουν κι εγώ εκεί
- 1 ώρα πριν ΑΣΕΠ: Αιτήσεις έως τη Δευτέρα (10/8) για 1.746 νέες προσλήψεις
- 1 ώρα πριν Δυτική Αττική: Ενισχύθηκαν τα εναέρια μέσα – Μάχη σε ΒΙΠΕ Μεγάρων, Ψάθα, Λούμπα και Άγιο Νεκτάριο








