Συγκλονισμένη η Βιάννος από τον τραγικό θάνατο του 25χρονου Στέλιου
Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει τη Βιάννο από τον αιφνίδιο και τραγικό χαμό του25χρονου Στέλιου Τσικνάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του το πρωί του Σαββάτου, έπειτα από πτώση σε χαράδρα βάθους περίπου 30 μέτρων, σε εξαιρετικά δύσβατο σημείο.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη χαράδρα «Κάγκελο», στις παρυφές της περιοχής ανάμεσα στο Καστρί και τον Χόνδρο Βιάννου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός κυνηγός βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο για κυνήγι, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε από μεγάλο ύψος, καταλήγοντας στο εσωτερικό της χαράδρας.
Στις παρακάτω εικόνες διακρίνεται το σημείο από το οποίο ο άτυχος νεαρός “προσγειώθηκε” στο έδαφος, καθώς και απ’ την επιχείρηση που στήθηκε αργότερα από τις αρχές:
- 1 ώρα πριν Συντάξεις: Κύμα φυγής υπό τον φόβο αλλαγών στα όρια ηλικίας
- 1 ώρα πριν Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ τα Airbnb – Έρχονται έλεγχοι και πρόστιμα
- 1 ώρα πριν «Αυτοψία»: Στον κόσμο των Hell’s Angels ο Αντώνης Σρόιτερ – Απόψε (21/6) στις 23:45 στον Alpha















