Αιχμές Πλακιά για Καρυστιανού: Θα το ξαναδείτε το έργο

Με αινιγματική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρενέβη ο Νίκος Πλακιάς στη δημόσια συζήτηση που έχει ανοίξει γύρω από το ενδεχόμενο δημιουργίας κόμματος από τη Μαρία Καρυστιανού.
Ο πατέρας που έχασε δύο παιδιά και μία ανιψιά στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών άφησε σαφείς αιχμές, τονίζοντας ότι κανείς δεν γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει «μέσα στα σπίτια των συγγενών των θυμάτων», ενώ χρησιμοποίησε συμβολισμούς από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο για να περιγράψει τις εσωτερικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.
Η ανάρτηση Πλακιά:
«Ο έξυπνος το παραδέχεται ο κουτοπόνηρος δικαιολογείται και ο ηλίθιος επιμένει. Δεν είχες εσφαλμένη άποψη . Απλώς δεν γνώριζες και εσύ όπως και πολλοί άλλοι τι γινόταν στα ενδότερα των οικογενειών των θυμάτων. Θυμάσαι το έργο ή δε γυνή να φοβάται τον άντρα; Κάνε εικόνα την σκηνή στο δικαστήριο. Ο Αντωνακης από την μια με τον ταξιτζή και όλοι οι άλλοι απέναντι . Θα το ξαναδείτε το έργο σε καινούργια εκδοχή».
- 36 λεπτά πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου
- 1 ώρα πριν Το σχέδιο των Χιλιανών διαρρηκτών: Πώς «χτυπούν» πολυτελείς κατοικίες στην Ελλάδα
- 2 ώρες πριν Ποια ψηφία να αποφεύγεις στη λοταρία – Τι λέει ειδικός στα τυχερά παιχνίδια















