Ανατροπή στη Σαλαμίνα: Δεν έγινε η δολοφονία με σκοπό τη ληστεία
Νέα στοιχεία δείχνουν ότι η ληστεία δεν ήταν το μοναδικό – ούτε το βασικό – κίνητρο της 46χρονης στη Σαλαμίνα, σύμφωνα με το MEGA.
Παρότι είχε ήδη πάρει τα χρήματα από το σπίτι, δεν εγκατέλειψε το σημείο, κάτι που ενισχύει την εκτίμηση των Αρχών ότι στόχος της ήταν να σκοτώσει την 75χρονη πεθερά της.
Όπως αποκαλύπτεται, η 46χρονη είχε ξανακλέψει χρήματα παλαιότερα από την ηλικιωμένη, όμως αυτή τη φορά προχώρησε στο έγκλημα, κόβοντας – κατά το ρεπορτάζ – «το νήμα της ζωής» της γυναίκας.
Οι Αρχές πλέον εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Η 75χρονη φέρεται μάλιστα να είχε εκμυστηρευτεί στην εγγονή της: «Να προσέχετε τη θεία σας», δίνοντας τις δικές της υποψίες για τη νύφη της.
Οι δύο γυναίκες είχαν στο παρελθόν έντονες προστριβές, ενώ ο τρόπος και η σφοδρότητα των χτυπημάτων στο σώμα της 75χρονης ενισχύουν το ενδεχόμενο προσωπικού μένους.
- 1 ώρα πριν Εφάπαξ: Μειώσεις έως 23% – Ποιοι επηρεάζονται από τον «κόφτη» του 2014
- 1 ώρα πριν Καιρός σήμερα 04/08: «Καμίνι» η χώρα με 37άρια – Πού θα χτυπήσουν 7 μποφόρ
- 1 ώρα πριν Εορτολόγιο: Δείτε ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη 4/8/2026









