Γόννοι: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους τα αδέρφια που αναζητούσαν λίρες
Τα δύο αδέρφια, μαζί με άλλα δύο άτομα, που αναζητούσαν λίρες σε σπήλαιο στην περιοχή των Γόννων στη Λάρισα, αφέθηκαν ελεύθερα με περιοριστικούς όρους μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια.
Σύμφωνα με τους δικηγόρους τους, κ. Κατσάβο και κα Παλάβρα, ήταν εκείνοι που ζήτησαν από τον 77χρονο να ενημερώσει τις Αρχές για τον εγκλωβισμό του 53χρονου άνδρα, ο οποίος δυστυχώς απεβίωσε μέσα στο σπήλαιο. Πρόσθεσαν ότι η αναζήτηση των χρυσών λιρών ήταν απλώς ένα «χόμπι» και προέκυψε εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκονταν.
Οι περιοριστικοί όροι που τους επιβλήθηκαν περιλαμβάνουν την υποχρέωση να παρουσιάζονται μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους και την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Υπενθυμίζεται ότι ο 77χρονος απολογήθηκε στις 2 Οκτωβρίου και του επιβλήθηκε ο ίδιος περιοριστικός όρος παρουσίας στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.
- 11 λεπτά πριν Έως 220 ευρώ τον μήνα για σίτιση: Το αίτημα που αφορά χιλιάδες εργαζομένους
- 14 λεπτά πριν WWF: Περισσότερα από 180.000 στρέμματα καμένων δασικών εκτάσεων σε λίγες μόλις μέρες
- 40 λεπτά πριν Ελαιοκομικό Μητρώο: Τι πρέπει να κάνουν οι παραγωγοί για να αποφύγουν πρόστιμα 150€









