Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ Παίδων τρίχρονο αγόρι που παρασύρθηκε από τη μητέρα του
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, ένα τρίχρονο αγόρι που τραυματίστηκε όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε η ίδια του η μητέρα.
Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 22 Σεπτεμβρίου στις Μοίρες του Δήμου Φαιστού. Η 25χρονη μητέρα φέρεται να έκανε όπισθεν χωρίς να αντιληφθεί ότι το παιδί βρισκόταν πίσω από το όχημα, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει.
Το αγόρι μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει θλάσεις στον πνευμοθώρακα. Κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ για περαιτέρω νοσηλεία.
Η 25χρονη συνελήφθη από τις αρχές, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερη.
- 4 λεπτά πριν ΑΣΕΠ – ΕΚΠΑ: Νέο τεστ στον γραπτό διαγωνισμό – Τι θα αξιολογεί
- 17 λεπτά πριν Αμαλιάδα: Έθαψαν την 79χρονη μητέρα τους στον κήπο – Ο αδελφός τους ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ.
- 22 λεπτά πριν Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μαχαίρι για ένα πατίνι – Στο νοσοκομείο 29χρονος









