Πάτρα: 21χρονος κατέρρευσε ξαφνικά στο σπίτι του και πέθανε

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Πάτρας ο αιφνίδιος θάνατος ενός 21χρονου στην περιοχή της Εγλυκάδας, το απόγευμα της Δευτέρας, 15 Σεπτεμβρίου.
Ο νεαρός άνδρας βρισκόταν στο σπίτι του και χρησιμοποιούσε τον υπολογιστή του, όταν κατέρρευσε ξαφνικά, χάνοντας τις αισθήσεις του. Λίγη ώρα αργότερα, συγγενικό του πρόσωπο τον εντόπισε και ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ.
Έφερε τραύμα στο κεφάλι – Προανάκριση από την ΕΛ.ΑΣ.
Όταν έφτασαν οι διασώστες στο σημείο, διαπίστωσαν ότι ο 21χρονος έφερε τραύμα στο κεφάλι, πιθανότατα από την πτώση του κατά τη λιποθυμία. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικοί, οι οποίοι διενεργούν προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος του νεαρού.
Η νεκροψία – νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος.
Η είδηση του θανάτου έχει βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία της Πάτρας, με φίλους και συγγενείς να μην μπορούν να πιστέψουν το ξαφνικό κακό.
- 11 λεπτά πριν Καλαμάτα: Προθεσμία για απολογία πήρε ο 41χρονος γυναικοκτόνος
- 14 λεπτά πριν Πρόγραμμα «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»: Ο ΙΣΑ ζητά άμεση πληρωμή των γιατρών
- 25 λεπτά πριν Γιατί η Heineken αποζημιώνει τη Βεργίνα















