Αμαλιάδα: «Η Ειρήνη δούλευε με τη Δήμητρα Πισπιρίγκου σε ψησταριά και έμεναν μαζί»

Αμαλιάδα: «Η Ειρήνη δούλευε με τη Δήμητρα Πισπιρίγκου σε ψησταριά και έμεναν μαζί»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το workenter.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στην Gooogle

Νέες πληροφορίες έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για τον περίεργο κύκλο θανάτων συνολικά πέντε βρεφών στην Αμαλιάδα, με κοινό παρονομαστή την Ειρήνη Μουρτζούκου. Ακόμα μία πληροφορία, λοιπόν, έρχεται να ταράξει την κοινή γνώμη, καθώς, όπως αποκάλυψε ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας, φίλης της Ειρήνης Μουρτζούκου, η 24χρονη έκανε παρέα με την αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα.

«Ήθελε να ξεφύγει το μυαλό της. Έχει τύχει να με πάρουν και να μου πουν “τρέξε γρήγορα γιατί η Ειρήνη τσακώνεται”. Θέλει να προβάλλει το πρόσωπό της παντού, όλα αυτά τα κάνει για να μπερδέψει τον κόσμο και όσους λένε την αλήθεια. Μπορεί να παίξει παραμύθι, παίζει το θέατρο όπως εκείνη θέλει. Την πειράζει που βγαίνει ο κόσμος και λέει την αλήθεια», είπε μεταξύ άλλων ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας το πρωί της Δευτέρας (11.11.2024) στον ΑΝΤ1.

Αμαλιάδα: Το εύρημα στο μωρό της 24χρονης που ίσως δείχνει ασφυξία

«Η Ειρήνη δούλευε μαζί με τη Δήμητρα Πισπιρίγκου σε ψησταριά και έμεναν μαζί στην Κάτω Αχαΐα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Οι υπόνοιες περί φιλικών σχέσεων μεταξύ των δύο γυναικών ξεκίνησαν από τη «φωτιά» που άναψε μια αναφορά στον αέρα του OPEN ότι η 24χρονη έμενε για κάποιο χρονικό διάστημα στο ίδιο σπίτι με την αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ωστόσο, η Δήμητρα Πισπιρίγκου από πλευράς της απάντησε στους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι «δεν απαντώ σε αηδίες» και παρέπεμψε στον νομικό της εκπρόσωπο, Αλέξη Κούγια, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Πεθερός Κατερίνας: “Βγαίνει και λέει πολλά ψέματα”

Ο πεθερός της Κατερίνας κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ANT1 υποστήριξε πως η 24χρονη λέει αρκετά ψέματα, αναφέροντας μερικά παραδείγματα αυτών. «Βγαίνει και λέει πολλά ψέματα. Είπε για έναν βιασμό ότι το έκανε ο θείος της και μετά το πήρε πίσω. Πόσο ψέμα είναι;» και συνεχίζει πως «κάποια στιγμή που έκλαιγε (στην εκπομπή), μια κυρία τη ρωτά “τι κοιτάς στο κινητό;” και εκείνη λέει: “η αδερφή της μάνας μου μού λέει ωραία μάνα έχεις. Εμείς πήραμε τηλέφωνο και η θεία της είπε πως ούτε 1 στο εκατομμύριο δεν έστειλε μήνυμα», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: parapolitika

Διαβάστε επίσης: Αμαλιάδα: Οι ιστολογικές «θα δείξουν» τη δολοφονία

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Daily Review
Background decoration Background decoration
Διορισμός Τώρα!
01

Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα

Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα (μηνιαία ή ετήσια) για να μαθαίνεις όλες τις θέσεις ανάλογα με τα προσόντα σου.

02

Μάθε πρώτος τις προκηρύξεις

Μάθε πρώτος ποιες προκηρύξεις θα εκδώσουν ΑΣΕΠ και φορείς. Έλα ένα βήμα πιο κοντά στον διορισμό.

03

Επιλέγεις τη θέση που σε ενδιαφέρει

Αξιοποιείς πλήρως τη μοριοδότηση ΑΣΕΠ με προκηρύξεις που ταιριάζουν στην ειδικότητα και την περιοχή σου.

04

Κάνεις την αίτηση σωστά και έγκυρα

Μεγιστοποιείς το χρόνο δημιουργίας σωστής αίτησης για προκηρύξεις μονίμων «Κ» και ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ).

Αγγελίες

Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Μαρκόπουλο )

Η Αθηναϊκή Στρωματοποιία ΑΕΒΕ αναζητά έμπειρο Εργάτη Αποθήκης για να ενταχθεί στην δυναμική τους ομάδα στις εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Μαρκόπουλο Λήξη: 28-06-2026
Οικιακές Εργασίες – Καθαριότητα

Προσωπικό Καθαριότητας – Αττική (Χαϊδάρι)

Η Εταιρεία καθαρισμού Alpha Clean Services με έδρα το Χαϊδάρι αναζητά έμπειρη καθαρίστρια για στελέχωση συνεργείου καθαρισμού πολυκατοικιών.

Χαϊδάρι Λήξη: 26-06-2026
Υγεία – Ομορφιά

Φαρμακοποιοί – Αττική (Κηφισιά)

Τα Φαρμακεία Παντελής Μαλιωτάκης - Pamepharmacy στα βόρεια προάστια της Αττικής αναζητούν συνεργάτες με επαγγελματισμό, ομαδικό πνεύμα και θετική διάθεση για την θέση του Φαρμακοποιού.

Κηφισιά Λήξη: 26-06-2026
Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Αθήνα)

Η εταιρεία Βενέτης Α.Β.Ε.Ε.Τ., κορυφαία αλυσίδα στον κλάδο της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής, των έτοιμων γευμάτων και του καφέ αναζητά Αποθηκάριο – Πικαδόρο (Picker) Μαναβικής με έδρα τις κεντρικές εγκαταστάσεις της στη Λυκόβρυση.

Αθήνα Λήξη: 26-06-2026
Εστίαση – Εξυπηρέτηση

Ζαχαροπλάστες – Αττική (Αθήνα)

Το βραβευμένο με Michelin Plate εστιατόριο «VEZENÉ» επιθυμεί να εντάξει στην ομάδα του Pastry Chef.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Αθήνα)

Η Εταιρεία ανακύκλωσης ΤΕΧΑΝ Α.Β.Ε.Ε., επιθυμεί να στελεχώσει την ομάδα της στο έργο της μεταφοράς και αναζητά υποψήφιους Οδηγούς με δίπλωμα Ε΄ κατηγορίας.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Πειραιάς)

Η εταιρεία Kordoni.gr με έδρα τον Πειραιά, με πολυετή δραστηριότητα στην εισαγωγή και διανομή ναυτιλιακών προϊόντων αναζητά οδηγό για διανομές εντός Αττικής.

Πειραιάς Λήξη: 16-06-2026
Πωλητές

Πωλητές – Κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη)

Η εταιρία Συμβούλων Upgrade για λογαριασμό πελάτη της, που δραστηριοποιείται στον χώρο της επαγγελματικής αισθητικής και της διανομής premium beauty brands, αναζητά Πωλήτρια.

Θεσσαλονίκη Λήξη: 12-06-2026

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 210521

Αποστολή δελτίων τύπου: [email protected]

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr