Εύβοια: Νεκρός 45χρονος πυροσβέστης από ανατροπή οχήματος
Δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής (1/11) στο χωριό Κοτσικιά στη Βόρεια Εύβοια, όταν πυροσβεστικό όχημα ανετράπη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 45χρονος πυροσβέστης που το οδηγούσε.

Στο πυροσβεστικό βρισκόταν ακόμα ένας άνδρας, ο οποίος απεγκλωβίστηκε από τα σωστικά συνεργεία και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου. Στο σημείο επιπλέον μετέβησαν ο διοικητής της Πυροσβεστικής νομού Ευβοίας, 8 άνδρες με 3 οχήματα από τη Χαλκίδα και 12 άνδρες με 6οχήματα από τη Βόρεια Εύβοια.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα evima, οι δύο πυροσβέστες μετέβαιναν για αφισοκόλληση για την αντιπυρική περίοδο, όταν υπό άγνωστες έως τώρα συνθήκες το όχημα έπεσε σε χαράδρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- 3 λεπτά πριν Αίγιο: Πήγαν με 27.000 ευρώ να αγοράσουν αυτοκίνητο – Τους απείλησαν με όπλο
- 19 λεπτά πριν ΟΔΑΠ: Στις 12 Οκτωβρίου ξεκινούν οι αιτήσεις για 149 νέες προσλήψεις
- 34 λεπτά πριν Επίσκεψη Ρούμπιο στην Αθήνα: Ποιοι δρόμοι κλείνουν – Τι ισχύει για Μετρό και συγκεντρώσεις







