Πέταξαν αυγά και γιαούρτια στον Φρέντι Μπελέρη

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Φρέντι Μπελέρης έπεσε θύμα επίθεσης με αυγά και γιαούρτια, ενώ βρισκόταν έξω από το αλβανικό Κοινοβούλιο στα Τίρανα.
Συγκεκριμένα, ένας άνδρας του πέταξε αυγά και γιαούρτια, ενώ του φώναζε «αλήτη, ντροπή σε όσους σε βάλανε στην πολιτική και στο ευρωκοινοβούλιο».
Ο ευρωβουλευτής, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα, τον οποίο έχει κατηγορήσει πως υποκίνησε την πολιτική του δίωξη παρά την εκλογή του στον δήμο Χιμάρας.
Μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ, ο Φρ. Μπελέρης είπε ότι ήταν προετοιμασμένος για αυτό το ενδεχόμενο.
«Είναι η πρώτη φορά μετά την καταδίκη μου και την περιπέτειά μου που θα τον συναντήστω, εάν γίνει η συνάντηση. Μπορεί να στείλει κάποιον από τους συνεργάτες του», έλεγε το πρωί ο ευρωβουλευτής, που βρίσκεται στα Τίρανα για την Επιτροπή Διακοινοβουλευτικής Διασύνδεσης Αλβανίας – ΕΕ.
«Σίγουρα είναι πολύ λυπηρό και εγώ δεν πρόκειται να ξεχάσω ότι με πραξικοπηματικές διαδικασίες δεν με άφησε να εκπροσωπήσω τους πολίτες της Χιμάρας που με εξέλεξαν δήμαρχο. Δεν πρόκειται ποτέ αυτό να το ξεχάσω αλλά τώρα όπως ξέρετε με την κίνηση του πρωθυπουργού να με χρήσει υποψήφιο και με την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών είμαι ευρωβουλευτής. Από αυτό το μετερίζι θα παλέψω για τα ίδια δικαιώματα ίσως και με μεγαλύτερη δύναμη. Σε ό,τι αφορά την προσωπική μου περιπέτεια ασφαλώς και δεν το ξεχνάω ποτέ, αλλά ξέρετε πως είναι η ανθρώπινη φύση. Όταν ένα πρόβλημα ξεπερνιέται πάμε στο επόμενο και για μένα έχει σημασία τώρα τι θα πετύχουμε ως ελληνισμός από δω και πέρα», είπε στην ΕΡΤ.
- Μόλις τώρα Ζαχαράκη: «Το καλοκαίρι διορίζουμε 5.500 εκπαιδευτικούς»
- 8 λεπτά πριν Μαζωνάκης: Νέο βίντεο μετά τον τραυματισμό του – Τι είπε για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη
- 9 λεπτά πριν Πανελλήνιες 2026: Δείτε τα θέματα που έπεσαν σήμερα (4/6) σε ΑΟΘ, Δίκτυα Υπολογιστών, Ανατομία και Βιολογική Γεωργία


















