Νέα Σμύρνη: Ποιος εντόπισε τον 46χρονο άνδρα νεκρό – Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Τρέχουν οι εξελίξεις για το θρίλερ στη Νέα Σμύρνη και τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός, στο διαμέρισμά του στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Φέρεται να τον βρήκε η αδερφή του, η οποία υπήρξε γνωστή Παραολυμπιονίκης.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 46χρονος έχει τραύματα από μαχαίρι.
ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: “Θρίλερ στη Νέα Σμύρνη: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας σε διαμέρισμα από μαχαιριές“
Αν και προς το παρόν όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, ωστόσο, στο κάδρο των ερευνών βρίσκεται συγγενικό του πρόσωπο.
Νέα Σμύρνη: “Τα παιδιά έμεναν μόνα τους”
Πληροφορίες αναφέρουν πως οι διασώστες του ΕΚΑΒ ενημερώθηκαν πως υπάρχει τραυματίας στο διαμέρισμα. Έπειτα, όταν διαπίστωσαν πως είναι νεκρός, ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ.
Γείτονες των δύο αδερφών, μίλησαν στους δημοσιογράφους και ανέφεραν πως και τα δύο ήταν ΑμΕΑ.
«Τα παιδάκια έμεναν με τους γονείς τους, έφυγε η μαμά τους, έφυγε και ο μπαμπάς τους και έμειναν μόνα τους. Ο πατέρας τους πέθανε πριν από 3-4 χρόνια.»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- 5 λεπτά πριν ΑΣΕΠ 1ΓΒ/2026: Σήμερα (4/6) η ηλεκτρονική κληρωτίδα – Έρχονται τα αποτελέσματα για 2.628 μόνιμες προσλήψεις
- 5 λεπτά πριν Έρχονται αναδρομικά έως 3.500 ευρώ για 100.000 συνταξιούχους- Ποιοι θα τα πάρουν
- 20 λεπτά πριν Συναγερμός στον Πειραιά: Όχημα έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι – Μεγάλη κινητοποίηση του Λιμενικού















