Με τον 13χρονο που έκανε ομοφοβική επίθεση θα συναντηθεί ο Κασσελάκης

Συνομιλία είχε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον 13χρονο νεαρό που εξαπέλυσε ομοφοβικό σχόλιο εναντίον του, όσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν στον Βόλο στα πλαίσια της περιοδείας του για τις ευρωεκλογές. Ο κ. Κασσελάκης μίλησε και με τους γονείς του παιδιού.
Ο ανήλικος προσήχθη από την αστυνομία λόγω του περιστατικού, αλλά ο Στέφανος Κασελλάκης δεν υπέβαλε μήνυση. Αφού αφέθηκε ελεύθερος, οι δυο τους συνομίλησαν για περίπου 20 λεπτά τηλεφωνικά.
Τόσο ο 13χρονος, όσο και οι γονείς του ζήτησαν συγγνώμη από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και εκείνος από τη μεριά του τους ζήτησε να συναντηθούν στην Αθήνα. Ο μικρός επιθυμεί, μάλιστα, να ξεναγηθεί στη Βουλή από τον κ. Κασσελάκη.
Διαβάστε επίσης:
- 17 λεπτά πριν Πώς θα γίνει το νέο «κυνηγητό» της φοροδιαφυγής;
- 28 λεπτά πριν Καιρός: Οι 4 περιοχές που θα “χτυπήσουν” 37άρια
- 38 λεπτά πριν ΑΔΕΔΥ στηρίζει ΠΟΕ-ΠΦΥ: «Η υπεράσπιση της δημόσιας υγείας περνά μέσα από την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων της»


















