Εισαγγελική έρευνα για τους αστυνομικούς στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων

Εισαγγελική έρευνα για ποινικές ευθύνες των αστυνομικών του ΑΤ Αγίων Αναργύρων διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, μετά τη διαβίβαση της δικογραφίας που σχηματίστηκε για την δολοφονία της 28χρονης από τον πρώην σύντροφο της, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνης Ελευθεριάνος, έδωσε εντολή να αναζητηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες των αστυνομικών οργάνων με ερευνώμενο αδίκημα την παράβαση καθήκοντος.
Διαβάστε:
- 5 λεπτά πριν e-ΕΦΚΑ: Ξεκινά η αποστολή των voucher στα e-mail των δικαιούχων για τις κατασκηνώσεις
- 19 λεπτά πριν Politis.gov.gr: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή υπηρεσία – Δείτε βήμα-βήμα πώς θα βλέπετε τις αιτήσεις σας στο Δημόσιο
- 46 λεπτά πριν Κινητοποίηση φοιτητικών συλλόγων στη Βουλή για το άρθρο 16 – Αντιδράσεις στην αναθεώρηση















