Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Σοκ με την εισαγγελική πρόταση για τον Μίχο

Την ενοχή του Ηλία Μίχου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία, για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται, καθώς και για οπλοκατοχή, πρότεινε προς το δικαστήριο ο εισαγγελέας της έδρας.
Αντιθέτως, ζήτησε να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών για βιασμό του παιδιού, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων.
Ο εισαγγελέας συνεχίζει την αγόρευσή του, σε μία διαδικασία που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών και για τους άλλους 25 κατηγορούμενους, μεταξύ των οποίων είναι και η μητέρα του κοριτσιού.
Διαβάστε επίσης:
- 9 λεπτά πριν Δήμος Σιθωνίας (ΣΟΧ2/2026): Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για 93 προσλήψεις – Όλα τα ονόματα
- 16 λεπτά πριν Βαρδινογιάννειο Ίδρυμα: 46 υποτροφίες με ποσά έως 3.500€ – Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση
- 17 λεπτά πριν ΑΣΕΠ – 2ΓΒ/2024: “Συναγερμός” με 9 κωδικούς θέσεων – Λάθος χρήση σας πετάει εκτός

















