Κρι Κρι: Εργασία για υποψηφίους τριών ειδικοτήτων
Προσόντα και φόρμα υποβολής βιογραφικού
Η κορυφαία βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων, Κρι Κρι, επιλέγει υπαλλήλους τριών ειδικοτήτων σε Σέρρες, Θεσσαλονίκη και Ασπρόπυργο.
Αναλυτικά θα προσληφθούν:
- Buyer (Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Αθήνα) – Απόφοιτος ΑΕΙ Μηχανικών ή Μαθηματικών ή Οικονομικών, άριστη γνώση Αγγλικών, εμπειρία 3 ετών σε ανάλογη θέση σε εταιρείες F.M.C.G., γνώση χειρισμού προγραμμάτων MS Office, αποδεδειγμένη πολύ καλή διαπραγματευτική ικανότητα, άριστη ικανότητα επικοινωνίας, κάτοχος διπλώματος οδήγησης
- Τεχνικοί Βοηθητικών Υπηρεσιών (Σέρρες) – Απόφοιτος σχολής πρώην ΑΤΕΙ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ή Μηχανολόγων Μηχανικών, εμπειρία 2 χρόνων σε αντίστοιχη θέση, ικανότητα ανάγνωσης και σύνταξης μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών σχεδίων, γνώσεις οργάνων ελέγχου ροής, στάθμης / πίεσης / θερμοκρασίας, ικανότητα ανάγνωσης και κατανόησης διαγραμμάτων ροής προϊόντων και βοηθητικών μέσων, γνώση MS Office, βασικές αρχές τεχνολογίας τροφίμων, καλή γνώση Αγγλικών
- Τεχνικοί Process Εργοστασίων (Σέρρες) – Απόφοιτος σχολής ΑΤΕΙ Ηλεκτρολόγων ή Μηχανολόγων Μηχανικών, βασικές αρχές τεχνολογίας τροφίμων, ικανότητα ανάγνωσης και σύνταξης ηλεκτρολογικού σχεδίου, πολύ καλές γνώσεις ηλεκτρολογίας ή μηχανολογίας, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, καλή γνώση Αγγλικών, γνώση χειρισμού Η/Υ, άριστη γνώση μηχανολογικού ή / και ηλεκτρολογικού σχεδίου, γνώση διαγραμμάτων ροής προϊόντος και βοηθητικών μέσων
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις διαθέσιμες θέσεις και να υποβάλετε το βιογραφικό σας.
Λίγα λόγια για την εταιρεία
Η ιστορία ξεκινά πίσω… στο 1954, όταν ο Γιώργος Τσινάβος ιδρυτής της εταιρίας, άνοιξε ένα μικρό ζαχαροπλαστείο στις Σέρρες, το οποίο παρήγαγε και διέθετε παγωτά και είδη ζαχαροπλαστικής στην πόλη.
Οι πρώτες διανομές παγωτού γίνονταν με πλανόδιους πωλητές και ειδικά χειροκίνητα καροτσάκια που είχαν ως ψυκτικό μέσο τον πάγο και το αλάτι.
Τα παγωτά Κρι Κρι και ιδιαίτερα το Κασσάτο, ένα «ιδιαίτερο» παγωτό, βασισμένο στο πρόβειο γάλα με πολύ πλούσια γεύση, άρχισαν γρήγορα να αποκτούν φήμη και εκτός των ορίων των Σερρών.
Τη δεκαετία του ’60, τοποθετούνται τα πρώτα ηλεκτρικά ψυγεία με παγωτά στην αγορά των Σερρών, ενώ οι εγκαταστάσεις της μικρής έως τότε τοπικής εταιρίας μεταφέρονται σε νέους ιδιόκτητους χώρους, με την εταιρία να αποκτά την πρώτη αυτόματη γραμμή παραγωγής παγωτού, σηματοδοτώντας έτσι την αρχή μιας νέας εποχής, καθώς μέχρι τότε η παραγωγή γινόταν με το χέρι.
Οι δεκαετίες ’80 και ’90, διαγράφουν τη μετέπειτα πορεία της εταιρείας, αφενός με την κατασκευή νέου εργοστασίου (1987), αφετέρου με την παραγωγή γιαούρτης, όταν ξεκινά η παραγωγή παραδοσιακού πρόβειου και αγελαδινού γιαουρτιού από φρέσκο γάλα του Νομού Σερρών και τέλος με τη δημιουργία υποκαταστήματος στην Αττική, δημιουργώντας έτσι με σταθερά βήματα ένα πανελλαδικό δίκτυο διανομής των προϊόντων της.
Το 2000, η Κρι Κρι καινοτομεί στην αγορά γιαουρτιού, λανσάροντας το «Σπιτικό», το πρώτο γιαούρτι σε οικογενειακή συσκευασία και γρήγορα κερδίζει τις πρώτες αναφορές στις έρευνες αγοράς.
Σήμερα, η Κρι Κρι μετά από 64 χρόνια επιτυχημένης εμπορικής πορείας και συνεχείς επενδύσεις συγκαταλέγεται πλέον στις πιο δυναμικές βιομηχανίες γαλακτοκομικών προϊόντων και στοχεύει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις αναπτυξιακές της προοπτικές, τόσο στον ελλαδικό χώρο όσο και στο εξωτερικό.