Ξανά στους δρόμους: Μαζικές κινητοποιήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Νέες κινητοποιήσεις είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Παρασκευή 7 Μαρτίου, στην Αθήνα, όπου χιλιάδες πολίτες, μαθητές και φοιτητές αναμένεται να διαδηλώσουν δυναμικά, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην τραγωδία των Τεμπών, που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.
Η σημερινή συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, καθώς και η κρίσιμη ψηφοφορία που θα διεξαχθεί στις 21:00, αποτελούν την αφορμή για τις κινητοποιήσεις.
Η πρώτη διαδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 12:00 το μεσημέρι στα Προπύλαια, με τη συμμετοχή μαθητών και φοιτητών, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν πορεία προς τη Βουλή.
Η δεύτερη συγκέντρωση θα λάβει χώρα στις 19:00 στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά από τη Βουλή, με τη συμμετοχή εργατικών κέντρων, ομοσπονδιών και συνδικάτων.
- 1 λεπτό πριν Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέοι δύο κατηγορούμενοι για τη φονική επίθεση στη Νέστορα – Νέα προθεσμία για τον τρίτο
- 8 λεπτά πριν Πανελλαδικές 2027: Βγήκε νέα εξεταστέα ύλη των ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ
- 13 λεπτά πριν Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: 51 θέσεις εργασίας για σχολικές καθαρίστριες – Αιτήσεις έως 28 Ιουλίου







