Μετρό: Κλείνουν στις 10:00 οι σταθμοί “Σύνταγμα” και “Πανεπιστήμιο”

Κλείνουν από τις 10 το πρωί με εντολή της αστυνομίας, οι σταθμοί του μετρό “Σύνταγμα” και “Πανεπιστήμιο”, εν όψει του μαθητικού – φοιτητικού συλλαλητηρίου για την τραγωδία των Τεμπών.
Μαθητές και φοιτητές έχουν δώσει ραντεβού στις 12:00 στα Προπύλαια.
Οι συρμοί θα διέρχονται από τους παραπάνω σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση.
Μετρό: Κλειστοί 3 σταθμοί και στη Θεσσαλονίκη
Ρολά κατεβάζουν από τις 11 το πρωί, 3 σταθμοί του μετρό και στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα οι:
- Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός
- Βενιζέλου
- Σιντριβάνι
στο πλαίσιο των διαδηλώσεων που θα διεξαχθούν και στην συμπρωτεύουσα.
«Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι κατόπιν εντολής των αστυνομικών αρχών, την Παρασκευή 7/3 στις 11:00 π.μ., θα ανασταλεί προσωρινά η λειτουργία των σταθμών «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός», «Βενιζέλου» και «Σιντριβάνι». Oι σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί και οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς να σταματούν σε αυτούς. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την ώρα επαναλειτουργίας των συγκεκριμένων σταθμών. H λειτουργία στους υπόλοιπους σταθμούς θα διεξάγεται κανονικά» ανακοίνωσε η σελίδα του μετρό Θεσσαλονίκης thessmetro.gr.
- 8 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα (4/6) η προθεσμία για ενστάσεις στους προσωρινούς πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους
- 38 λεπτά πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 2 ώρες πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου















