Τραγωδία στα Σπάτα: Νεκρή γυναίκα μετά από παράσυρση από αυτοκίνητο
Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της το μεσημέρι της Τετάρτης (15/7) στα Σπάτα, ύστερα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο της πόλης.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στην οδό Βασιλέως Παύλου, κοντά στο κτίριο της παλιάς Εθνικής Τράπεζας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα επιχείρησε να περάσει απέναντι όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα.
Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και τη μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.
Μετά το δυστύχημα, η κυκλοφορία στην περιοχή διακόπηκε προσωρινά προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των αρχών και να πραγματοποιηθεί η απαραίτητη αυτοψία.
- Μόλις τώρα ΑΣΕΠ 4Κ/2026: Ξεκίνησαν σήμερα (23/10) οι ενστάσεις για μόνιμες θέσεις στα νοσοκομεία
- 1 ώρα πριν 120 δόσεις από Νοέμβριο: Πέφτει στα 30 ευρώ η ελάχιστη δόση – Ποιοι μπαίνουν στη ρύθμιση
- 2 ώρες πριν Το μυστικό του λευκού αφρού: Τι κοινό έχει το σαπούνι με το χιόνι;









