Τον Αύγουστο η προκήρυξη της Ελληνικής Αστυνομίας (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)
Ο «κύβος ερρίφθη» για την μεγαλύτερη προκήρυξη της νέας περιόδου.
Mε δηλώσεις στο workenter του ταξίαρχου κ. Λουκά Κρίκου, υψηλόβαθμου στελέχους του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η προκήρυξη για την πρόσληψη 1.500 Ειδικών Φρουρών θα βγει εντός του Αυγούστου.
Σύμφωνα με τις ίδιες δηλώσεις, τα αποτελέσματα θα βγουν τον Σεπτέμβριο, η εκπαίδευση θα αρχίσει τον Οκτώβριο και το νέο προσωπικό θα «πιάσει» δουλειά τον Δεκέμβριο.
Η ηγεσία του υπ. Προστασίας του Πολίτη επιλέγει διαδικασίες «fast track» για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Αυτό σημαίνει ότι δεν αλλάζουν τα όρια ηλικίας ούτε «σπαέι» η προκήρυξη σε δύο, όπως διακινείται με την φημολογία των τελευταίων ημερών.
Θα υπάρξει ενιαία προκήρυξη για την πρόσληψη 1.500 Ειδικών Φρουρών. Στην κατεύθυνση αυτή άλλωστε κινείται και η λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε το αρμόδιο υπουργείο.
Διαβάστε επίσης:
- Ανακοίνωση για τους Ειδικούς Φρουρούς (ΤΩΡΑ)
- ΕΛΑΣ: Όλα τα βήματα για τον μόνιμο διορισμό (Ειδικοί Φρουροί)
- ΕΛ.ΑΣ: Ολόκληρη η επίσημη απόφαση για τις προσλήψεις
- 1 ώρα πριν Εξωδικαστικός: Νέα «ασπίδα» για την πρώτη κατοικία – Ποια ακίνητα μπορούν να βγουν σε πλειστηριασμό
- 1 ώρα πριν Ρεύμα: Σχέδιο για μείωση λογαριασμών έως 30% – Οι 9 παρεμβάσεις που έρχονται
- 2 ώρες πριν ΔΥΠΑ: 2.500 θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη – Διήμερη «Ημέρα Καριέρας» με 100+ επιχειρήσεις








