Σοκ στην Ξάνθη:Νεκρός 68χρονος πρώην δημοτικός σύμβουλος

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 16 Ιουνίου στην Ξάνθη, όταν εντοπίστηκε νεκρός 68χρονος πρώην αυτοδιοικητικός του Δήμου Τοπείρου, με τραύμα από κυνηγετικό όπλο.
Δείτε επίσης:Φωτιά στην Ερέτρια: Ήχησε το 112 στους κατοίκους
Σύμφωνα με πληροφορίες του xanthinea.gr, ο άνδρας βρέθηκε στην αυλή σπιτιού, με τραύμα στη μασχάλη, πιθανότατα από κοντινή βολή. Στο σημείο κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης (ΓΝΞ). Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στα ΤΕΠ, ο 68χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.
Οι πρώτες ενδείξεις και η αστυνομική έρευνα
Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο αυτοχειρίας, καθώς τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ψυχολογικά προβλήματα που φέρεται να αντιμετώπιζε, ωστόσο οι ακριβείς λόγοι παραμένουν αδιευκρίνιστοι και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ποιος ήταν ο 68χρονος
Ο εκλιπών ήταν συνταξιούχος και υπηρέτησε επί σειρά ετών ως αυτοδιοικητικός παράγοντας στον Δήμο Τοπείρου, ενώ είχε διατελέσει και επικεφαλής δημοτικής παράταξης. Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από την είδηση του αιφνίδιου θανάτου του, καθώς επρόκειτο για γνωστό και ενεργό μέλος της περιοχής.
- 2 λεπτά πριν Θα κάνει τελικά κόμμα ο Σαμαράς;
- 15 λεπτά πριν Βγήκαν τα έξι κριτήρια για να πάρετε 18.000 ευρώ
- 21 λεπτά πριν Πρώτη κατοικία: Πότε μπορεί να κινηθεί νομική διαδικασία απ’ τον πιστωτή- Ποια η εναλλακτική ρευστοποίησης
















