Φωτιά στην Ερέτρια: Ήχησε το 112 στους κατοίκους
Μήνυμα από το 112 εστάλη στους κατοίκους της Ερέτριας μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί της Τετάρτης (18/06) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Λιανή Άμμος.
Στο μήνυμα αναφέρεται ότι οι κάτοικοι πρέπει να παραμείνουν σε ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμοδίων αρχών.
Στο σημείο επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις με 35 πυροσβέστες, 2 ομάδες πεζοπόρου της 2ης ΕΜΟΔΕ, 6 οχήματα και εθελοντές, ενώ στο σημείο σπεύδει και ένα ελικόπτερο.
Περισσότερα:
- 55 λεπτά πριν Διπλές συντάξεις χηρείας για 8.500 δικαιούχους – Ποιοι θα δουν έως και 470 ευρώ παραπάνω τον μήνα
- 1 ώρα πριν Ανεπιθύμητες κλήσεις: Πότε δικαιούστε αποζημίωση 10.000 ευρώ – Όλα τα βήματα
- 1 ώρα πριν 300 ευρώ σε περισσότερους δικαιούχους: Ποιοι μπαίνουν στο ετήσιο επίδομα από το 2026
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!







