Προσλήψεις μονίμων στα δικαστήρια όλης της χώρας

Ξεκινήστε άμεσα προετοιμασία - Θέσεις σε 65 περιοχές

Μόνιμες προσλήψεις κλάδου Γραμματέων για πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ και αποφοίτους Λυκείου προσφέρει η προκήρυξη του υπουργείου Δικαιοσύνης για την ενίσχυση των δικαστηρίων όλης της χώρας.

Συνολικά, θα επιλεγούν 311 δικαστικοί υπάλληλοι οι οποίοι θα καλύψουν ανάγκες σε τακτικά, διοικητικά, ποινικά, πολιτικά δικαστήρια, στο Συμβούλιο της Επικρατείας και στις Εισαγγελίες.

Η πρόσληψη του νέου προσωπικού θα γίνει με γραπτές και προφορικές εξετάσεις. Οι γραπτές εξετάσεις θα διεξαχθούν στις 22 και 23 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, στην έδρα της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών, ενώ οι προφορικές εξετάσεις στην Αθήνα εντός Ιουνίου.

Προσλήψεις μονίμων στα δικαστήρια - Η ύλη

Η ύλη περιλαμβάνει τρία μαθήματα:

  • Θέματα Γενικής Παιδείας
  • Οργάνωση & Λειτουργία Δικαστηρίων-Εισαγγελιών (Ν. 4798/2021, Ν. 4938/2022)
  • Στοιχεία Δικαίου, ιδίως συνταγματικού και δικονομικού

Αιτήσεις τώρα για μόνιμη πρόσληψη στα δικαστήρια

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 29 Μαρτίου.

Αξιοποιήστε τώρα την υπηρεσία αιτήσεων του workenter.gr για να έχετε ορθή και έγκυρη υποψηφιότητα.

Στείλτε e-mail στη διεύθυνση [email protected] αναγράφοντας στο θέμα "ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ" και μέσα στο κείμενο του μηνύματος το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνό σας και τη βαθμίδα εκπαίδευσης στην οποία ανήκετε (ΠΕ, ΤΕ, ή ΔΕ)

ή

Καλέστε μας στα τηλέφωνα που σας παραθέτουμε, από Δευτέρα έως Παρασκεύη 9-5:

Πλατφόρμα εκπαίδευσης για τον διαγωνισμό των δικαστικών υπαλλήλων. Πράσινο, κόκκινο και μπλε κουτί ανά βαθμίδα εκπαίδευσης για προετοιμασία με το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις"

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram