Ποιοι θα πάρουν τις 1.541 θέσεις διοικητικών στον Γραπτό ΑΣΕΠ (2Γ/2022)

Δηλώστε "έξυπνα" τους κωδικούς θέσεων

Σε προσκλητήριο διορισμού για όλους τους πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ εξελίσσονται οι κωδικοί 407 για ΠΕ ή 507 για ΤΕ στον γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ 2022. "'Επαθλο" για τους κωδικούς αυτούς είναι οι 1.541 μόνιμες διοικητικές θέσεις.

Τις θέσεις αυτές, με τους αντίστοιχους κωδικούς, μπορούν να δηλώσουν όλοι ανεξαιρέτως οι πτυχιούχοι, ακόμα και αυτοί που η ειδικότητά τους αναφέρεται ονομαστικά στην προκήρυξη.

Δηλαδή, ένας υποψήφιος που δηλώνει την ειδικότητα ΠΕ Οικονομικού, με κωδικό 427 , μπορεί να δηλώσει και την ειδικότητα ΠΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών, με κωδικό 407, και να διευρύνει σημαντικά τις πιθανότητες διορισμού του.

Στην ειδικότητα ΠΕ ή ΤΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών γίνονται δεκτά όλα τα πτυχία ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων, ή του ΕΑΠ αλλά και όλων των τμημάτων των ΤΕΙ.

 

 

Οι 1.541 θέσεις είναι ο μεγαλύτερος αριθμός διοικητικών θέσεων που έχει προκηρυχθεί τα τελευταία χρόνια από το ΑΣΕΠ.

Αιτήσεις τώρα με το workenter.gr

Αξιοποιείστε με τον καλύτερο τρόπο τους προσφερόμενους κωδικούς στη δήλωση ειδικοτήτων που γίνεται αυτή την περίοδο με την αίτηση συμμετοχής στη 2Γ/2022.

Οι υπηρεσίες του workenter.gr βοηθούν αποφασιστικά σε αυτή την κατεύθυνση, διευρύνοντας τις επιλογές σας και κατά συνέπεια μεγιστοποιώντας τις πιθανότητες διορισμού σας.

Συμπληρώστε άμεσα τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή

Στείλτε μήνυμα στο [email protected] αναγράφοντας στο θέμα "ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ 2Γ/2022" και μέσα στο κείμενο το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνό σας και την βαθμίδα στην οποία ανήκετε (ΠΕ ή ΤΕ).

Εναλλακτικά

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα, καλέστε στα τηλέφωνα:

  • 211 9555 099
  • 211 9555 025
  • 211 9555 050
  • 211 9555 022

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τις γραπτές εξετάσεις

Η προετοιμασία για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (2Γ/2022) ξεκίνησε. To workenter.gr σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις", προσφέρουν περιορισμένο αριθμό θέσεων ποιοτικής προετοιμασίας, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Η προετοιμασία, στα πρότυπα του ΑΣΕΠ, περιλαμβάνει:

Κάντε τώρα εγγραφή

Κάντε τώρα εγγραφή στο πρόγραμμα περιορισμένων θέσεων πλήρους προετοιμασίας για όλα τα μαθήματα και τις 17 ενότητες της ύλης στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Τα πακέτα είναι:

  • Basic: 300 ευρώ
  • Dynamic: 400 ευρώ
  • Full Pack: 500 ευρώ

Στις τιμές αυτές δίνεται αυτόματη έκπτωση 10% σε όσους έκαναν προετοιμασία μαζί μας στον γραπτό της ΑΑΔΕ ή έχουν ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία "Διορισμός ΤΩΡΑ" του workenter.gr. Χρησιμοποιώντας το ίδιο e-mail γίνεται αυτόματα η έκπτωση επί της αρχικής τιμής των πακέτων.

Κάντε τώρα εγγραφή ΕΔΩ

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram