ΟΣΕ: Βγήκε η ημερομηνία των 117 προσλήψεων – Έρχεται νέα προκήρυξη για άλλες 100 θέσεις

Τι δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ

Τον Μάρτιο αναμένεται να προχωρήσουν οι προσλήψεις 90 υπαλλήλων (σταθμαρχών και κλειδούχων), ενώ έχει ακόμα προγραμματιστεί η προκήρυξη, μέσω ΑΣΕΠ, άλλων 27 θέσεων τεχνικού προσωπικού, όπως έχει αποκαλύψει σε προηγούμενα ρεπορτάζ το workenter.gr, οι οποίες αναμένεται να καλυφθούν ως το τέλος του 2023, όπως τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Σπύρος Πατέρας, κατά τη διάρκεια συνάντησης με δημοσιογράφους, με την ευκαιρία της συμμετοχής του Οργανισμού στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ δήλωσε πως μέσα στον επόμενο χρόνο προγραμματίζεται να προκηρυχθούν μέσω ΑΣΕΠ άλλες 100 θέσεις, με το προσωπικό αυτό να εντάσσεται στο δυναμικό του ΟΣΕ μέσα στο 2024.

Κάντε έγκυρη αίτηση με το workenter.gr

Για έγκυρες και ορθές αιτήσεις απευθυνθείτε στο αντίστοιχο τμήμα αιτήσεων του workenter.gr.

Καλέστε μας, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα, στα τηλέφωνα:

211 9555 050

211 9555 099

211 9555 025

211 9555 022

ή

Στείλτε e-mail στη διεύθυνση [email protected] γράφοντας στο θέμα «ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΕ» και στο κείμενο του μηνύματος το ονοματεπώνυμό σας και το τηλέφωνό σας.

Διαβάστε επίσης:

ΑΣΕΠ: Αυτή είναι η επόμενη νέα προκήρυξη για μονίμους (8Κ)

Διορίζονται σε μόνιμες θέσεις όσοι διαθέτουν εντοπιότητα - Πότε οι αιτήσεις

Νέες προσλήψεις συνοριοφυλάκων – Έτσι θα γίνει η επιλογή

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram