Online τεστ για τις προσλήψεις μονίμων στα δικαστήρια

Θέσεις σε όλη τη χώρα για υποψηφίους ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ - Ξεκινήστε προετοιμασία

Ολοκληρώνονται την Παρασκευή (31/3) οι τελευταίες προσθήκες του εκπαιδευτικού υλικού στην πλατφόρμα της "Επίγνωσης" για τον γραπτό διαγωνισμό των δικαστικών υπαλλήλων.

Θα προσληφθούν σε θέσεις μονίμων 311 υπάλληλοι των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ. Το νέο προσωπικό θα διοριστεί με την ειδικότητα Γραμματέων.

"Μερίδα του λέοντος" στην κατανομή των θέσεων λαμβάνουν τα Πρωτοδικεία Αθηνών, Πειραιώς και Θεσσαλονίκης.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι πτυχιούχοι ΠΕ, ΤΕ και απόφοιτοι Λυκείου, ανεξαρτήτου ειδικότητας, κλάδου ή κατεύθυνσης.

Η επιλογή θα γίνει με γραπτές και προφορικές εξετάσεις. Οι γραπτές εξετάσεις θα περιλαμβάνουν γραπτό δοκίμιο (ελεύθερη ανάπτυξη) και τεστ πολλαπλών επιλογών (multiple choice).

Με βάση την κατανομή των θέσεων, θα προσληφθούν 193 πτυχιούχοι πανεπιστημίων, 10 πτυχιούχοι ΤΕΙ και 108 απόφοιτοι Λυκείου.

Οι γραπτές εξετάσεις θα γίνουν στις 22 και 23 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, στην έδρα της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών. Οι προφορικές εξετάσεις, στην ίδια ύλη, θα γίνουν εντός Ιουνίου στην Αθήνα.

Το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις", το οποίο συμπράττει με το workenter.gr, διαθέτει πλήρη πακέτα προετοιμασίας για όλους τους υποψηφίους και όλα τα είδη της εξέτασης (γραπτά, πολλαπλές επιλογές, δοκίμια, προφορικά).

Μόνιμοι στα δικαστήρια: Πού θα τοποθετηθούν οι νέοι υπάλληλοι

Το νέο μόνιμο προσωπικό θα διοριστεί στους ακόλουθους φορείς:

 • Συμβούλιο της Επικρατείας
 • Πολιτικά και Ποινικά Δικαστήρια
 • Εισαγγελίες
 • Τακτικά Διοικητικά Δικαστήρια

Μόνιμοι στα δικαστήρια: Προετοιμασία στην καλύτερη τιμή

Αν θέλετε να "πιάσετε" μία από τις 311 πολυπόθητες θέσεις στα δικαστήρια, ξεκινήστε τώρα την προετοιμασία σας. Συγκρατήστε ότι η εν λόγω προκήρυξη του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι από τις πιο σπάνιες που έχουν εκδοθεί ποτέ.

Το workenter.gr σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις" προετοίμασαν ένα πλήρες πρόγραμμα προετοιμασίας με το οποίο ο υποψήφιος μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στις γραπτές και προφορικές εξετάσεις για την πρόσληψη 311 μονίμων υπαλλήλων.

Πρόκειται για πρόγραμμα e-learning με διαφοροποίηση της ύλης ανά βαθμίδα εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ).

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα καλύπτει όλους τους υποψηφίους για κάθε κατηγορία, προσφέρει εκατοντάδες online τεστ και δυνατότητα πρόσβασης από όλες τις συσκευές.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Δυναμικό Πακέτο (Dynamic)

 1. Πλήρεις Σημειώσεις καθηγητών για κάθε μάθημα ανά κατηγορία
 2. Ειδική θεματολογία δοκιμίων γενικής παιδείας
 3. Νομολογία κλπ. υλικό σχετικά με την οργάνωση και λειτουργία των δικαστηρίων
 4. Βιβλία και αποσπάσματα τρέχουσας πανεπιστημιακής βιβλιογραφίας συνταγματικού-δικονομικού δικαίου
 5. Άρθρα, Links και λοιπό σχετικό υλικό
 6. Online Tests με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών και ειδικό πρόγραμμα αξιολόγησης-καταγραφής της προόδου
 7. Ειδικές Οδηγίες Προφορικής Εξέτασης
 8. Δυναμική εξέλιξη όλων των παραπάνω μέχρι τις εξετάσεις (θα προστίθεται συνεχώς νέο υλικό και tests)

Η αξία του προγράμματος ανέρχεται στην εφάπαξ τιμή των 300 ευρώ.

Πώς θα το αποκτήσετε

1) Στείλτε email στη διεύθυνση [email protected] με θέμα "ΓΡΑΠΤΟΣ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ". Σημειώστε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και οπωσδήποτε τη βαθμίδα στην οποία ανήκετε (ΠΕ, ΤΕ ή ΔΕ).

2) Οι υπηρεσίες του workenter.gr θα σας απαντήσουν άμεσα, στέλνοντάς σας λογαριαμσό IBAN για την κατάθεση των χρημάτων (300 ευρώ).

3) Στέλνετε στο [email protected] το αποδεικτικό κατάθεσης του καθαρού ποσού των 300 ευρώ.

4) Μετά την αποστολή του αποδεικτού κατάθεσης λαμβάνετε άμεσα στο email σας ενεργό link της πλατφόρμας εκπαίδευσης και μοναδικό κωδικό (password) για να ξεκινήσετε την προετοιμασία σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση γύρω από το εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας που αφορά τον γραπτό διαγωνισμό για την πρόσληψη 311 μονίμων γραμματέων στα δικαστήρια όλης της χώρας, μη διστάσετε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα:

 • 211 9555 025
 • 211 9555 099
 • 211 9555 050
 • 211 9555 022

 

Δικαστική αίθουσα, δεξιά οι άδειες καρέκλες των δικαστικών, αριστερά ένας κύριος με κουστούμι και πλάτη προς το φακό

 

Δείτε πώς είναι η ύλη στην πλατφόρμα της "Επίγνωσης"

Την ύλη του γραπτού διαγωνισμού για την πρόσληψη δικαστικών υπαλλήλων διαθέτει η πλατφόρμα του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσης". Δείτε εικόνες:

Κώδικας Δικαστικών Υπαλλήλων. Βιβλιογραφία από την πλατφόρμα εκπαίδευσης της "Επίγνωσης"

 

Ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών από την πλατφόρμα του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσης" για τον γραπτό διαγωνισμό των δικαστικών υπαλλήλων. Θέμα: Στοιχεία Συνταγματικού Δικαίου

 

Εικόνα από το εσωτερικό της εκπαιδευτικής πλατφόρμας της "Επίγνωσης" για τον γραπτό διαγωνισμό των δικαστικών υπαλλήλων

 

Πλατφόρμα εκπαίδευσης για τον διαγωνισμό των δικαστικών υπαλλήλων. Πράσινο, κόκκινο και μπλε κουτί ανά βαθμίδα εκπαίδευσης για προετοιμασία με το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις"

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram