Νοσοκομείο "Άγιος Σάββας": Κινητοποιήσεις για μονιμοποιήσεις συμβασιούχων

Δεν τους αναγνωρίζεται η εργασιακή εμπειρία

Με συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου και πορεία διαμαρτυρίας στους γύρω δρόμους, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Άγιος Σάββας ζήτησαν την μονιμοποίηση των συμβασιούχων συναδέλφων τους.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων με ανακοίνωσή του "απαιτεί  τη μονιμοποίηση των ΣΟΧ μεταξύ αυτών και εργαζομένων στη φύλαξη και μαζικές προσλήψεις στην Υγεία. Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» και στο παράρτημα Κ.Η.Ν. εργάζονται 19 άτομα εκ των οποίων οι 4 είναι επικουρικοί εργαζόμενοι που με την τροπολογία που ψηφίστηκε πήραν παράταση εργασίας μέχρι 31/12/2023.

Από τους 15 φύλακες με ΣΟΧ η πλειοψηφία τους, επισημαίνεται στην ανακοίνωση,  εργάζεται στο νοσοκομείο μας 10 και πλέον χρόνια έχοντας αποκτήσει μια πολύτιμη εμπειρία τόσο στις κτιριακές υποδομές όσο και στην ιδιαιτερότητα των ασθενών του νοσοκομείου, στην λειτουργία και την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών. Οι συνάδελφοι, παρά την χρόνια εμπειρία είναι κολλημένοι στο Μισθολογικό Κλιμάκιο 1 (το κατώτερο δηλαδή), χωρίς καμία προοπτική ανέλιξης με βάση το ισχύον σύστημα, καταλήγει η ανακοίνωση.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram