Συντάξεις
Νέα μεταπτυχιακά (20 θέσεις) από το ΤΕΙ Πελ/νήσου
Ποιοι συμμετέχουν, δικαιολογητικά, προθεσμία και στοιχεία επικοινωνίας
19/01/2019 | 06:00
Το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Πελοποννήσου ανακοινώνει την εισαγωγή φοιτητών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.), με τίτλο: «Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιόλαδου».
Συμμετέχουν Πτυχιούχοι (Α.Ε.Ι – Τ.Ε.Ι):
- Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου
- Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής
- Τεχνολόγων Γεωπόνων
- Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης
- Βιοτεχνολογίας
- Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής
- Φυτικής παραγωγής
- Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας
- Τεχνολογίας Γεωργικών Προϊόντων
Δικαιολογητικά:
- Αίτηση:
- Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα
- Αντίγραφα προπτυχιακών τίτλων σπουδών
- Αντίγραφο πιστοποιητικού αναλυτικής βαθμολογίας
- Αποδεικτικό γνώσης αγγλικής γλώσσας
- Τεκμηρίωση ερευνητικής ή επαγγελματικής εμπειρίας
- Δύο συστατικές επιστολές από τον ακαδημαϊκό χώρο
- Φωτοτυπία δύο όψεων, αστυνομικής ταυτότητας
Αποστείλετε τα παραπάνω δικαιολογητικά στη διεύθυνση: Γραμματεία Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων ΠΜΣ- ΤΕΙ Πελοποννήσου, Αντικάλαμος Καλαμάτα 24100.
Τύπος Παρακολούθησης: Πλήρης
Διάρκεια: 18 μήνες
Δίδακτρα: 2.400 ευρώ
Προθεσμία: έως 15 Φεβρουαρίου 2019
Πληροφορίες:
E-mail: tetro@teikal.gr
Τηλέφωνο: 2721045132