Νέα κρούσματα πανώλης αιγοπροβάτων στο Βαρθολομιό
Νέα κρούσματα πανώλης των αιγοπροβάτων, εντοπίστηκαν σε μονάδα εκτροφής στο Βαρθολομιό. Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που παρουσιάζονται κρούσματα, στην περιοχή του δήμου Πηνειού.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το νέο περιστατικό καταγράφηκε πολύ κοντά στην κτηνοτροφική μονάδα της ίδιας περιοχής, όπου είχαν ανιχνευτεί οι πρώτες περιπτώσεις της νόσου στις αρχές του περασμένου Αυγούστου.
Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε η Διεύθυνση Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Π.Ε. Ηλείας, η οποία τήρησε τις προβλεπόμενες διαδικασίες που αναφέρονται στο πρωτόκολλο.
Για την ώρα, δεν έχει διευκρινιστεί ο αριθμός των κρουσμάτων πανώλης που ανιχνεύθηκαν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Έρχεται νέα κακοκαιρία τα επόμενα 24ωρα; Τι λένε οι μετεωρολόγοι
- 11η Σεπτεμβρίου 2001: Οι θεωρίες συνωμοσίας (;) για την «ημέρα που άλλαξε τον κόσμο»
- “Αλλάζω Θερμοσίφωνα”: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις μέσω gov.gr
- 5 λεπτά πριν ΓΟΕΒ Πεδιάδων Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά: Προσλήψεις για διοικητικούς, ηλεκτροτεχνίτες, υδρονομείς, εργατοτεχνίτες
- 6 λεπτά πριν Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Οι νέοι δικαιούχοι και τα αυξημένα ποσά
- 6 λεπτά πριν Στον «αέρα» οι άδειες υγειονομικών: Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά να μη χαθούν οι μέρες του 2024 και του 2025!







