Νάουσα: Από πνιγμό ο θάνατος του 9 ημερών βρέφους
Τραγικό θάνατο βρήκε ένα βρέφος μόλις 9 ημερών στη Νάουσα. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής αποκαλύπτουν την αιτία του θανάτου.
Μετά την νεκροτομή που έγινε στο νοσοκομείο της Νάουσας, διαπιστώθηκε ότι το μωρό είχε ασφυκτικό θάνατο από πνιγμό λόγω εισρόφησης γαστρικών υγρών.
Ο πατέρας του νεογέννητου κοριτσιού το μετέφερε στο νοσοκομείο χωρίς να έχει τις αισθήσεις του κι εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε πεθάνει.
Τι είναι η εισρόφηση
Με τον όρο εισρόφηση περιγράφεται η είσοδος τροφής, σάλιου ή τοξικών ουσιών στους αεραγωγούς και στους πνεύμονες. Δύναται να οδηγήσει σε πνευμονία με συμπτώματα, όπως πυρετό και δυσκολία στην αναπνοή.
- 26 λεπτά πριν Νέα Σμύρνη: Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις – Πώς κλείνετε ραντεβού
- 50 λεπτά πριν Αεροδρόμιο Χίου: Κλείνει ο διάδρομος από 15 Νοεμβρίου – Τι ισχύει για επείγουσες πτήσεις
- 1 ώρα πριν ΣτΕ: Πότε δεν επιτρέπεται ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας για χρέη στο Δημόσιο









