Μετρό Σύνταγμα: Κλείνει σήμερα με εντολή ΕΛΑΣ
Με εντολή της ΕΛΑΣ, ο σταθμός του Μετρό Σύνταγμα θα παραμείνει κλειστός σήμερα, Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, από τις 4 το απόγευμα. Οι συρμοί θα διέρχονται από το σταθμό χωρίς να πραγματοποιούν στάση.
Στις 7 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στο Σύνταγμα από τον σύλλογο των πληγέντων από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, με αφορμή το κλείσιμο της δικογραφίας για το πολύνεκρο περιστατικό. Παράλληλες συγκεντρώσεις αναμένονται και σε άλλες πόλεις της χώρας.
- Μόλις τώρα Ήμουν κι εγώ εκεί
- 1 λεπτό πριν ΑΣΕΠ: Αιτήσεις έως τη Δευτέρα (10/8) για 1.746 νέες προσλήψεις
- 15 λεπτά πριν Δυτική Αττική: Ενισχύθηκαν τα εναέρια μέσα – Μάχη σε ΒΙΠΕ Μεγάρων, Ψάθα, Λούμπα και Άγιο Νεκτάριο
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!









