Μετρό Σύνταγμα: Κλείνει σήμερα με εντολή ΕΛΑΣ
Με εντολή της ΕΛΑΣ, ο σταθμός του Μετρό Σύνταγμα θα παραμείνει κλειστός σήμερα, Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, από τις 4 το απόγευμα. Οι συρμοί θα διέρχονται από το σταθμό χωρίς να πραγματοποιούν στάση.
Στις 7 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στο Σύνταγμα από τον σύλλογο των πληγέντων από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, με αφορμή το κλείσιμο της δικογραφίας για το πολύνεκρο περιστατικό. Παράλληλες συγκεντρώσεις αναμένονται και σε άλλες πόλεις της χώρας.
- 46 λεπτά πριν Γρίπη, Covid, RSV: Ποιες ηλικίες και ομάδες έχουν προτεραιότητα στον εμβολιασμό
- 2 ώρες πριν Συντάξεις 2027: «Κρυφό» μπόνους για 165.000 συνταξιούχους
- 2 ώρες πριν Καιρός σήμερα 23/10: Δύο πρόσωπα θα δείξει ο καιρός – Πού θα βρέχει και πού θα έχει 25άρια
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!









