Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 14η Έκθεση KEM Franchise Βορείου Ελλάδος

8 με 10 Νοεμβρίου, η Θεσσαλονίκη έγινε σημείο συνάντησης για δυναμικά επιχειρηματικά concepts και φιλόδοξους νέους επιχειρηματίες

Η 14η Έκθεση KEM Franchise Βορείου Ελλάδος ολοκληρώθηκε και το ραντεβού ανανεώθηκε για τον Μάρτιο (13 - 16) του 2020 στην Αθήνα (MEC Παιανίας). Για ένα τριήμερο, η Θεσσαλονίκη και το Porto Palace έγιναν το επίκεντρο του χώρου, όπου συναντήθηκαν δυναμικά επιχειρηματικά concepts (franshisors) και φιλόδοξοι νέοι επιχειρηματίες (franchisees).

Στην έκθεση συμμετείχαν επιτυχημένες αλυσίδες franchise, αλλά και πολλές νεοεισερχόμενες στον κλάδο. Οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία το concept που τους ταιριάζει και να πάρουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να λάβουν την ορθή απόφαση.

Ένα επενδυτικό τριήμερο, στο οποίο νέοι και φιλόδοξοι επιχειρηματίες αναζήτησαν επιχειρηματικές ευκαιρίες για να σχεδιάσουν το επόμενο βήμα τους και την μελλοντική επαγγελματική σταδιοδρομία τους!

Στα πλαίσια της έκθεσης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια από επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι κάλυψαν ολοκληρωμένα τα θέματα που ενδιαφέρουν έναν επιχειρηματία που θέλει να αποκτήσει ολοκληρωμένη γνώση για το Franchise.

Η έκθεση KEM FRANCHISE έχει γίνει πλέον ο μοχλός ανάπτυξης των επιχειρήσεων. Τα τελευταία 3 χρόνια μόνο από τους εκθέτες που συμμετείχαν στην ΚΕΜ άνοιξαν πάνω από 1000 νέα franchise με αρχική επένδυση που ξεπέρασαν τα 150 εκατομμύρια ευρώ και δημιούργησαν 10.000 και πλέον νέες θέσεις εργασίας φθάνοντάς σήμερα να λειτουργούν στην χώρα μας 700 αλυσίδες με 20.000 franchises και να απασχολούν πάνω από 150.000 εργαζομένους. Τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνουν ότι το Franchising αντέχει και αναπτύσσεται με μεγάλη επιτυχία.

Οι εταιρείες που συμμετείχαν στην έκθεση KEM FRANCHISE Βορείου Ελλάδος 2019 κάλυπταν πλήθος κατηγοριών δραστηριότητας, όπως: Τρόφιμα– Super Market – Mini Market, Ζαχαροπλαστεία, Café, Υγεία–Προσωπική Φροντίδα, Υποδήματα, Ανθοπωλεία, Γυμναστήρια, Εκπαίδευση – Επιμόρφωση, Δώρα – Gadget, Ηλεκτρική Ενέργεια, Μεσιτικά Γραφεία και άλλα.

Η έκθεση της Αθήνας μας περιμένει στο MEC Παιανίας από 13 έως 16 Μαρτίου. Για περισσότερα επισκεφθείτε το www.kemexpo.gr ή μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210 60 84 550.​

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram