Λάρισα: 11 σκυλιά κατασπάραξαν 70χρονη – Συνελήφθη ο 47χρονος γιος της

Λάρισα: 11 σκυλιά κατασπάραξαν 70χρονη – Συνελήφθη ο 47χρονος γιος της

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από τον φριχτό θάνατο της άτυχης 70χρονης που κατασπαράχθηκε από 11 σκυλιά στην αυλή του σπιτιού της στα Πλατανούλια Λάρισας, χθες το απόγευμα της Τετάρτης.

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στις 6.10 μ.μ., όταν κατά πληροφορίες του onlarissa.gr η 70χρονη βγήκε στην αυλή προκειμένου να ταΐσει τα σκυλιά και τότε δέχθηκε την επίθεση κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την αστυνομία, με αποτέλεσμα να την κατασπαράξουν και να επέλθει ο θάνατος, με αυτόν τον φριχτό τρόπο.

Το θέαμα που αντίκρισαν αστυνομικοί και διασώστες του ΕΚΑΒ όταν έφτασαν στο σημείο, ήταν πραγματικά αποτρόπαιο. Τα 11 σκυλιά ήταν δεσποζόμενα και ανήκουν στον γιο της γυναίκας, με την οποία ζούσαν μαζί κάτω από την ίδια στέγη, στο εν λόγω σπίτι.

Ο 47χρονος γιος της 70χρονης συνελήφθη χθες το βράδυ από αστυνομικούς και λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα, ενώ σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής της άτυχης γυναίκας.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr