Κωνσταντοπούλου για Ξυλούρη: «Με απείλησε φωνάζοντας»
Σε σοβαρή καταγγελία προχώρησε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, υποστηρίζοντας ότι ο Γιώργος Ξυλούρης, κατά την αποχώρησή του από την αίθουσα, φώναζε απειλές εναντίον της, λέγοντας: «Θα τη σκοτώσω, θα της στρίψω το λαρύγγι που θα με βάλει αυτή φυλακή!».
Μετά τη διακοπή της συνεδρίασης, η κ. Κωνσταντοπούλου περίμενε τον κ. Ξυλούρη στην είσοδο της αίθουσας ζητώντας εξηγήσεις και απαιτώντας να μάθει αν πράγματι είπε τα παραπάνω λόγια, τα οποία –όπως σημείωσε– άκουσαν συνεργάτες της. Ο Γιώργος Ξυλούρης δεν απάντησε στις κατηγορίες και επέστρεψε στην αίθουσα συνοδευόμενος από αστυνομικούς της Βουλής.
Η κ. Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε επίσης τον πρόεδρο της Επιτροπής, Ανδρέα Νικολακόπουλο, για υπόθαλψη, με τον ίδιο να επισημαίνει ότι, σε περίπτωση υποβολής μήνυσης, το περιστατικό θα αποτελέσει ποινικό αδίκημα.
- 24 λεπτά πριν Μητσοτάκης: «Να επενδύουμε στο μέλλον, όχι να μοιράζουμε χρήματα που δεν έχουμε» – Το μήνυμα από τον «Δαίδαλο»
- 27 λεπτά πριν 1 στους 3 εργαζόμενους δυσκολεύεται να συνδυάσει δουλειά και οικογένεια – Στο «κόκκινο» οι γονείς 35-44 ετών
- 29 λεπτά πριν Γαλλία: Κυβερνητική σύσκεψη για την αντιμετώπιση της κρίσης – «Κίτρινα γιλέκα»: Νέες διαδηλώσεις το Σάββατο









