Καταγγελία Βισκαδουράκη: Εισπρακτική πήρε τα 6.500 ευρώ της αποζημίωσης για τις πλημμύρες

Καταγγελία Βισκαδουράκη: Εισπρακτική πήρε τα 6.500 ευρώ της αποζημίωσης για τις πλημμύρες

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο γνωστός ηθοποιός, Θανάσης Βισκαδουράκης, κατήγγειλε σήμερα, στον ΣΚΑΪ, ότι εισπρακτική άρπαξε το ποσό των 6.500 ευρώ που είχε καταβληθεί στον πλημμυροπαθή πεθερό του ως αποζημίωση.

«Με πήρε τώρα τηλέφωνο ο πεθερός μου από τον Παλαμά Καρδίτσας και μου είπε ότι του σήκωσαν τα λεφτά. Είναι έξω από την τράπεζα και τσακώνεται. Έκλαιγε για τη φτώχεια του και την καταστροφή του», είπε ο ηθοποιός.

Την καταγγελία του άκουσε σε ζωντανή σύνδεση ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας, ο οποίος έκανε γνωστό ότι μια τέτοια τακτική είναι παράνομη, καθώς τα χρήματα της αποζημίωσης είναι ακατάσχετα, ενώ δεν συμψηφίζονται με άλλες υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος.

«Να σώσουμε κι άλλους συγχωριανούς», είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης και συμπλήρωσε: «Ο Βλοχός έχει καταστραφεί 100%».

Διαβάστε επίσης:

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr