Ιστορική τηλεθέαση για τον ευρωπαϊκό θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Mega

Ιστορική τηλεθέαση για τον ευρωπαϊκό θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Mega

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το workenter.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στην Gooogle

Με το ασύλληπτο 58% στο δυναμικό κοινό 18-54, ο ευρωπαϊκός θρίαμβος του Ολυμπιακού στο UEFA Europa Conference League που μεταδόθηκε ζωντανά από το MEGA, κατέρριψε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης.

Το MEGA «χάρισε» στους φιλάθλους τη βραδιά που άλλαξε το ελληνικό ποδόσφαιρο και εκείνοι ανταποκρίθηκαν εκτοξεύοντας την τηλεθέαση σε άνευ προηγουμένου επιδόσεις.

Η πρώτη κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου από ελληνική ομάδα έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης σημειώνοντας 58% στο δυναμικό κοινό και 56,6% στο γενικό σύνολο. Κατά τη διάρκεια της απονομής του βαρύτιμου κυπέλλου, η τηλεθέαση χτύπησε «κόκκινο» και έφτασε το 63,9% στο σύνολο του κοινού. Μάλιστα,τη στιγμή του γκολ του Ελ Κααμπί η τηλεθέαση εκτινάχθηκε στο 74,1% στο δυναμικό κοινό 18-54.  Σε επιμέρους ανδρικό κοινό, άγγιξε το αστρονομικό 82,2%!

Οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στην ελεύθερη τηλεόραση την θρυλική βραδιά για την ομάδα του Πειραιά σε περιγραφή του Κώστα Βερνίκου και του Αντώνη Κατσαρού. Η κάλυψη του ματς απογειώθηκε στους 3.371.000 τηλεθεατές.

Σύσσωμη η φίλαθλη Ελλάδα συντονίστηκε από νωρίς στο MEGA. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» με όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του MEGA μετέδιδε λεπτό προς λεπτό όσα συνέβαιναν εντός και εκτός γηπέδου πριν τη σέντρα.

Στις 21:00 ακριβώς, ο παρουσιαστής των ειδικών εκπομπών του MEGA και συντονιστής όλης της παραγωγής, Παναγιώτης Περπερίδης έδωσε τον παλμό της βραδιάς λίγο πριν την τελετή έναρξης του UEFA Europa Conference League. Στο ρεπορτάζ του αγώνα ο Νίκος Κώτσης και ο Γιώργος Νοικοκύρης. Στο στούντιο της Νέας Φιλαδέλφειας, ο Γιώργος Χελάκης, ο Αντώνης Καρπετόπουλος και ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος. Στην αρχισυνταξία της παραγωγής ο Γιώργος Μαζιάς, ο Δημοσθένης Μπουλούκος και ο Βιδιάνος Ρούσσος.

Μετά την απονομή, στη μεγάλη ενημερωτική εκπομπή του MEGA που παρουσίασε ο Παναγιώτης Περπερίδης, μαζί με τους αθλητικούς συντάκτες, οι δημοσιογράφοι Γιάννης Χαραμίδης, Μαρίνος Αλειφέρης, Μάριος Κωνσταντινίδης, Μάνια Αλιβιζάτου, Γιώργος Παππάς, Παναγιώτης Φωτεινός, Βελίκα Καραβάλτσιου,  Θέμης Σωτηρόπουλος μετέφεραν ζωντανά τους ξέφρενους πανηγυρισμούς των φιλάθλων που πλημμύρισαν τον Πειραιά αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα σε ένα «ερυθρόλευκο» ποτάμι που παρέμεινε στους δρόμους μέχρι το πρωί. Πρόκειται για μια σπάνια τηλεοπτική κάλυψη υψηλών προδιαγραφών, στην οποία πραγματοποιήθηκαν πάνω από 30 ζωντανές συνδέσεις με διαφορετικά σημεία της ελληνικής επικράτειας. Το MEGA βρέθηκε μεταξύ άλλων στο Ηράκλειο, την Πάτρα, τον Βόλο, τα Χανιά, τη Μυτιλήνη, το Αγρίνιο, τη Σύρο, τη Ναύπακτο.

Η μετάδοση των πανηγυρισμών από όλη τη χώρα κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και σημείωσε ποσοστό 53,6% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 50,2% στο γενικό σύνολο.

Το MEGA, μετά την κάλυψη και αυτής της ιστορικής αθλητικής βραδιάς, παγιώνεται στη συνείδηση των φιλάθλων ως σημείο αναφοράς για κάθε μεγάλο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό ραντεβού. Επόμενος σταθμός, το Σάββατο 1η Ιουνίου στις 22:00 με τον τελικό του UEFA Champions League ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Γουέμπλεϊ».

Διαβάστε επίσης:

Daily Review
Background decoration Background decoration
Διορισμός Τώρα!
01

Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα

Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα (μηνιαία ή ετήσια) για να μαθαίνεις όλες τις θέσεις ανάλογα με τα προσόντα σου.

02

Μάθε πρώτος τις προκηρύξεις

Μάθε πρώτος ποιες προκηρύξεις θα εκδώσουν ΑΣΕΠ και φορείς. Έλα ένα βήμα πιο κοντά στον διορισμό.

03

Επιλέγεις τη θέση που σε ενδιαφέρει

Αξιοποιείς πλήρως τη μοριοδότηση ΑΣΕΠ με προκηρύξεις που ταιριάζουν στην ειδικότητα και την περιοχή σου.

04

Κάνεις την αίτηση σωστά και έγκυρα

Μεγιστοποιείς το χρόνο δημιουργίας σωστής αίτησης για προκηρύξεις μονίμων «Κ» και ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ).

Αγγελίες

Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Μαρκόπουλο )

Η Αθηναϊκή Στρωματοποιία ΑΕΒΕ αναζητά έμπειρο Εργάτη Αποθήκης για να ενταχθεί στην δυναμική τους ομάδα στις εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Μαρκόπουλο Λήξη: 28-06-2026
Οικιακές Εργασίες – Καθαριότητα

Προσωπικό Καθαριότητας – Αττική (Χαϊδάρι)

Η Εταιρεία καθαρισμού Alpha Clean Services με έδρα το Χαϊδάρι αναζητά έμπειρη καθαρίστρια για στελέχωση συνεργείου καθαρισμού πολυκατοικιών.

Χαϊδάρι Λήξη: 26-06-2026
Υγεία – Ομορφιά

Φαρμακοποιοί – Αττική (Κηφισιά)

Τα Φαρμακεία Παντελής Μαλιωτάκης - Pamepharmacy στα βόρεια προάστια της Αττικής αναζητούν συνεργάτες με επαγγελματισμό, ομαδικό πνεύμα και θετική διάθεση για την θέση του Φαρμακοποιού.

Κηφισιά Λήξη: 26-06-2026
Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Αθήνα)

Η εταιρεία Βενέτης Α.Β.Ε.Ε.Τ., κορυφαία αλυσίδα στον κλάδο της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής, των έτοιμων γευμάτων και του καφέ αναζητά Αποθηκάριο – Πικαδόρο (Picker) Μαναβικής με έδρα τις κεντρικές εγκαταστάσεις της στη Λυκόβρυση.

Αθήνα Λήξη: 26-06-2026
Εστίαση – Εξυπηρέτηση

Ζαχαροπλάστες – Αττική (Αθήνα)

Το βραβευμένο με Michelin Plate εστιατόριο «VEZENÉ» επιθυμεί να εντάξει στην ομάδα του Pastry Chef.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Αθήνα)

Η Εταιρεία ανακύκλωσης ΤΕΧΑΝ Α.Β.Ε.Ε., επιθυμεί να στελεχώσει την ομάδα της στο έργο της μεταφοράς και αναζητά υποψήφιους Οδηγούς με δίπλωμα Ε΄ κατηγορίας.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Πειραιάς)

Η εταιρεία Kordoni.gr με έδρα τον Πειραιά, με πολυετή δραστηριότητα στην εισαγωγή και διανομή ναυτιλιακών προϊόντων αναζητά οδηγό για διανομές εντός Αττικής.

Πειραιάς Λήξη: 16-06-2026
Πωλητές

Πωλητές – Κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη)

Η εταιρία Συμβούλων Upgrade για λογαριασμό πελάτη της, που δραστηριοποιείται στον χώρο της επαγγελματικής αισθητικής και της διανομής premium beauty brands, αναζητά Πωλήτρια.

Θεσσαλονίκη Λήξη: 12-06-2026

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 210521

Αποστολή δελτίων τύπου: [email protected]

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr