Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2022: Που θα "στηθούν" τα εξεταστικά κέντρα (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Τι σχεδιάζει η Ανεξάρτητη Αρχή

Στον προγραμματισμό των γραπτών εξετάσεων και των εξεταστικών κέντρων του γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2022, προχωρά η Ανεξάρτητη Αρχή.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του workenter.gr, πρόθεση του ΑΣΕΠ είναι να "στήσει" εξεταστικά κέντρα σε όλη τη χώρα και σε κάθε περιφερειακή ενότητα.

Ο σχεδιασμός προβλέπει, να στηθούν περισσότερα του ενός εξεταστικά κέντρα, στους νομούς όλης της χώρας.

Ο ακριβής αριθμός των εξεταστικών κέντρων και οι περιοχές που αυτά θα οργανωθούν, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τον αριθμό των αιτήσεων που θα υποβληθούν για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ 2022.

Η μοναδική περίπτωση να μην λειτουργήσει εξεταστικό κέντρο σε κάποια περιφερειακή ενότητα, είναι οι υποψήφιοί να είναι, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε 4-5. Σ' αυτό το ενδεχόμενο, οι υποψήφιοι θα μετακινηθούν, σε γειτονική περιφερειακή ενότητα.

Ωστόσο, το ενδεχόμενο αυτό είναι σχεδόν απίθανο, δεδομένης της μεγάλης ροής υποβολής αιτήσεων, που καταγράφεται στον ηλεκτρονικό κόμβο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).

Προετοιμασία: Η καλύτερη προετοιμασία στην καλύτερη τιμή της αγοράς

Η προετοιμασία για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (2Γ/2022) ξεκίνησε. To workenter.gr σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις", προσφέρουν περιορισμένο αριθμό θέσεων ποιοτικής προετοιμασίας, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Η προετοιμασία, στα πρότυπα του ΑΣΕΠ, περιλαμβάνει:

Κάντε τώρα εγγραφή

Κάντε τώρα εγγραφή στο πρόγραμμα περιορισμένων θέσεων πλήρους προετοιμασίας για όλα τα μαθήματα και τις 17 ενότητες της ύλης στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Τα πακέτα είναι:

  • Basic: 300 ευρώ
  • Dynamic: 400 ευρώ
  • Full Pack: 500 ευρώ

Στις τιμές αυτές δίνεται αυτόματη έκπτωση 10% σε όσους έκαναν προετοιμασία μαζί μας στον γραπτό της ΑΑΔΕ ή έχουν ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία "Διορισμός ΤΩΡΑ" του workenter.gr. Χρησιμοποιώντας το ίδιο e-mail γίνεται αυτόματα η έκπτωση επί της αρχικής τιμής των πακέτων.

Κάντε τώρα εγγραφή ΕΔΩ

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram