Γραπτός ΑΣΕΠ: Συνεχή τεστ προσομοίωσης σε όλα τα πακέτα προετοιμασίας

Ερωτήσεις multiple choice, αυξανόμενης δυσκολίας, στα πρότυπα ΑΣΕΠ, με χρονόμετρο
Τα τεστ προσομοίωσης θα είναι διαθέσιμα στους υποψηφίους μέχρι και την τελευταία μέρα των εξετάσεων

Συνεχή τεστ προσομοίωσης, στο πνεύμα των εξετάσεων ΑΣΕΠ, προσφέρει το workenter.gr και το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις" σε όλα τα πακέτα προετοιμασία για τον γραπτό διαγωνισμό.

Τα τεστ -που έχουν όλα τα χαρακτηριστικά των εξετάσεων ΑΣΕΠ- με ερωτήσεις multiple choice αυξανόμενης δυσκολίας και χρόνο μέτρησης οδηγούν τους υποψηφίους στην επιτυχία. Δηλαδή, να πιάσουν τη βαθμολογική βάση των 55 μονάδων.

Το σημαντικό με τα συγκεκριμένα τεστ προσομοίωσης είναι ότι δεν εξαντλούνται σε μερικά τεστ, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, αλλά μόλις ο υποψήφιος ολοκληρώσει το ένα μπορεί αμέσως, εάν το επιθυμεί, να ξεκινήσει το επόμενο.

Τα τεστ αυτά αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της υπεύθυνης προετοιμασίας που προσφέρουμε, δεν γίνονται για το... θεαθήναι. Υπηρετούν διπλό στόχο: αφενός μεν βοηθούν τα μέγιστα για την εμπέδωση ολόκληρης της εξεταστέας ύλης, αφετέρου δε αποτελούν "πρόβα τζενεράλε" για τις επικείμενες εξετάσεις.

Σημαντικό: Τα τεστ προσομοίωσης θα είναι διαθέσιμα στους υποψηφίους μέχρι και την τελευταία μέρα των εξετάσεων. Διατίθενται στους υποψηφίους που έχουν πάρει, ή πρόκειται να αποκτήσουν, ένα από τα παρακάτω πακέτα:

 • Fast Pack: 200 ευρώ (*)
 • Basic: 300 ευρώ
 • Dynamic: 400 ευρώ
 • Full Pack: 500 ευρώ

Πώς κάνετε αγορά πακέτου

 1. Μπαίνετε στην κεντρική σελίδα του workenter.gr
 2. Πατάτε το κουμπί «Μάθετε περισσότερα» στο banner που βρίσκεται ψηλά στο workenter.gr για την e-learning εκπαίδευση με την «Επίγνωσις»
 3. Πατάτε το κουμπί «Δείτε Περισσότερα»
 4. Κατεβαίνετε στα τρία προγράμματα
 5. Επιλέγετε ένα από τα τρία και πατάτε το κουμπί «ΑΓΟΡΑ»
 6. Βάζετε τα στοιχεία σας, κλικάρετε το Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους όρους και προϋποθέσεις του ιστοτόπου  και πατάτε το κουμπί «Αποστολή παραγγελίας»
 7. Αμέσως λαμβάνετε email επιβεβαίωσης πληρωμής
 8. Εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή λαμβάνετε email από την «‘Επίγνωση» το οποίο περιλαμβάνει ενεργό link και μοναδικό κωδικό εισόδου
 9. Πατάτε το ενεργό link εισάγεται τον κωδικό σας και ξεκινάτε την προετοιμασία σας

(*Πώς αγοράζετε το Fast Pack 

 • Στέλνετε μήνυμα στο [email protected] γράφοντας στο θέμα FAST PACK και στο κείμενο του μηνύματος το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνό σας.

Μετά την παραλαβή του email θα υπάρχει άμεση ανταπόκριση από εμάς ώστε να λάβετε την ίδια μέρα link και κωδικούς εισαγωγής στην πλατφόρμα εκπαίδευσης Fast Pack

 • Εναλλακτικά καλέστε στα τηλέφωνα: 211 9555 022, 211 9555 025 και 211 9555 099

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση σε σχέση με την κοινή προσφορά εκπαίδευσης του workenter.gr και του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσις μπορείτε να καλείτε στα εξής τηλέφωνα:

 • 211 9555 025
 • 211 9555 099
 • 211 9555 022

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

(-) Δείτε ΕΔΩ το πώς μπορείτε να κάνετε τα τεστ προσομοίωσης

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram