Φωτιά στη Χαλκιδική – Ήχησε το 112
Μεγάλη φωτιά καίει στη Χαλκιδική από το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Νοεμβρίου 2024, με το 112 να στέλνει μήνυμα στους κατοίκους του δήμου Σιθωνίας. Στο σημείο ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.
«Εάν βρίσκεστε στην περιοχή Τυπάδες Μαρμαρά απομακρυνθείτε προς Νέο Μαρμαρά μέσω επαρχιακής οδού Νικήτης-Σάρτης», αναφέρει το μήνυμα του 112 που εστάλη στους κατοίκους της περιοχής.
⚠️ Ενεργοποίηση 1️⃣1️⃣2️⃣
🔥 Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας
🆘 Εάν βρίσκεστε στην περιοχή #Τυπάδες #Μαρμαρά απομακρυνθείτε προς #Νέο_Μαρμαρά μέσω επαρχιακής οδού Νικήτης-Σάρτης
‼️ Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών
ℹ️ https://t.co/kexUnlnGMV@pyrosvestiki@hellenicpolice— 112 Greece (@112Greece) November 1, 2024
Φωτιά στη Χαλκιδική: Σηκώθηκαν εναέρια μέσα
Το μέτωπο ξέσπασε νωρίτερα σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Τριπόταμος του δήμου Σιθωνίας, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 47 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρων της 2ης ΕΜΟΔΕ, 17 οχήματα, 1 ελικόπτερο, 1 αεροσκάφος, ενώ παράλληλα παρέχεται συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.
- Μόλις τώρα Δήμος Κατερίνης: 117 νέες προσλήψεις για σχολικές καθαρίστριες
- 3 λεπτά πριν Τηλεθεάσεις 13/7/2026: Οι επαναλήψεις των σειρών κατέκτησαν τόσο το γενικό σύνολο όσο και το δυναμικό κοινό
- 5 λεπτά πριν Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατατέθηκε νέα αίτηση για ανάσυρση της δικογραφίας των τηλεφωνικών υποκλοπών







