ΕΛΣΤΑΤ - Προσλήψεις: Προβλήματα στην πλατφόρμα, δείτε τους πίνακες κατάταξης

Πώς θα ενημερωθούν οι σχεδόν 60.000 απογραφείς (pdf)
Αντιμέτωποι με τεχνικά προβλήματα βρέθηκαν χθες χιλιάδες υποψήφιοι που προσπάθησαν να δουν τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ για την πρόσληψη σχεδόν 60.000 υπαλλήλων απογραφής.

Αντιμέτωποι με τεχνικά προβλήματα βρέθηκαν χθες χιλιάδες υποψήφιοι που προσπάθησαν να δουν τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ για την πρόσληψη σχεδόν 60.000 υπαλλήλων απογραφής.

Μέχρι και αυτή την ώρα, προσβάσιμο είναι μόνο το αρχείο που αφορά την Περιφέρεια Αττικής (σε μορφή pdf) ενώ και ο ιστότοπος της ΕΛΣΤΑΤ (statistics.gr) αντιμετωπίζει θέματα προσβασιμότητας.

Πάντως ακόμα και να μην μπορούν οι υποψήφιοι να δουν τη σειρά κατάταξής τους, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι σύμφωνα με τις διαδικασίες που ακολουθεί η ΕΛΣΤΑΤ, τις επόμενες ημέρες οι επιλεγέντες θα λάβουν σχετική ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το τι πρέπει να κάνουν στη συνέχεια, ώστε να ξεκινήσουν το έργο τους.

Σύμφωνα με την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για ένταξη στο Μητρώο Απογραφέων και Κανόνες Επιλογής, Τοποθέτησης και Ανάθεσης εργασίας στο πλαίσιο διενέργειας των Γενικών Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών έτους 2021 (ΓΠ-360/26.08.2021), στις περιπτώσεις ισοβαθμίας, προηγείται ο υποψήφιος με τον μικρότερο τυχαίο αριθμό κατάταξης.

Σε κάθε απογραφέα θα αντιστοιχούν περί τα 120 νοικοκυριά, ενώ ο μισθός που θα λάβουν για περίπου ενάμιση μήνα δουλειάς είναι 1.200 ευρώ μεικτά.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα για την Περιφέρεια Αττικής (pdf):

Αποτελέσματα Περιφέρεια Αττικής

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα για τις Περιφέρειες

 

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram