Εκτέλεση στο Ψυχικό: «Ίσως σκότωσαν “λάθος άνθρωπο”»

Εκτέλεση στο Ψυχικό: «Ίσως σκότωσαν “λάθος άνθρωπο”»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανατριχίλα προκαλεί ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στο Ψυχικό, με θύμα έναν άνδρα που επέβαινε σε αυτοκίνητο. Σε ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε ο Σκάι, ακούγονται να πέφτουν «βροχή» οι πυροβολισμοί και να «γαζώνουν» το όχημα, μέσα στο οποίο βρισκόταν ο τοπογράφος μηχανικός.

Με τουλάχιστον οκτώ σφαίρες «γάζωσαν» το θύμα στο Ψυχικό

Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Κρήτης στις 8.23 το πρωί. Το σημείο παραμένει αποκλεισμένο από αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έχουν περισυλλέξει οκτώ κάλυκες. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το θύμα της επίθεσης οδηγούσε το αυτοκίνητο του συναίτερού του.

Έτσι, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να εκτέλεσαν τον λάθος άνθρωπο. Αστυνομικοί ερευνούν υλικό από κάμερες ασφαλείας ενώ συλλέγουν και μαρτυρίες που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ήδη μαρτυρία σύμφωνα με την οποία ο εκτελεστής οδηγούσε μηχανή και αμέσως μετά το άγριο έγκλημα εξαφανίστηκε από το σημείο.

Διαβάστε επίσης: Ψυχικό: Πυροβόλησαν και σκότωσαν άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr