Εκπνέει η προθεσμία για πληρωμή εισφορών και ρυθμίσεων προς ΚΕΑΟ και e-ΕΦΚΑ

Θα πρέπει να καταβληθούν οι ασφαλιστικές υποχρεώσεις των οφειλετών προς το ΚΕΑΟ, σύμφωνα με ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ. Η παράταση αφορά ποσά που έπρεπε να είχαν πληρωθεί έως τις 30 Απριλίου 2025.
Δείτε: Ενοίκια: Όχι σε πλαφόν, ναι σε μείωση φορολογίας για ιδιοκτήτες
Αναλυτικά, πρέπει να εξοφληθούν:
- Οι τρέχουσες ασφαλιστικές εισφορές του Δημοσίου Τομέα για τη μισθολογική περίοδο Φεβρουαρίου 2025.
- Οι εισφορές των εργοδοτών κοινών επιχειρήσεων και οικοδομοτεχνικών έργων για τη μισθολογική περίοδο Μαρτίου 2025.
- Οι εισφορές Μαρτίου 2025 για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες, καθώς και οι δόσεις εκκαθάρισης για εργάτες γης που αμείβονται με εργόσημο ΟΓΑ.
- Οι εισφορές για περιπτώσεις προαιρετικής συνέχισης ασφάλισης ή αναγνώρισης χρόνου ασφάλισης, που είχαν καταληκτική ημερομηνία την 30ή Απριλίου.
Οι οφειλέτες καλούνται να προχωρήσουν άμεσα στην τακτοποίηση των πληρωμών τους, προκειμένου να μην τεθούν εκτός ρύθμισης ή να μη χαθούν ασφαλιστικά και ρυθμιστικά δικαιώματα.
- 13 λεπτά πριν Πού θα βρέξει σήμερα – Οι περιοχές με μπόρες και καταιγίδες
- 16 λεπτά πριν Προσφορά του ΣΦΕΕ στις δομές πρόνοιας της Λευκάδας
- 23 λεπτά πριν Τηλεθεάσεις 3/6/2026: Το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός κατέκτησε την κορυφή στο δυναμικό κοινό


















