Εκπαίδευση για τον πανελλήνιο στα πρότυπα ΑΣΕΠ - 2Γ/2022

Δείτε τα παραδείγματα

Πλήρη ταύτιση με τις επιταγές του ΑΣΕΠ περιλαμβάνει η προετοιμασία που προσφέρει το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις" ενόψει του πανελλήνιου γραπτού (προκήρυξη 2Γ/2022).

Είναι άκρως απαραίτητο οι υπόψηφιοι του γραπτού διαγωνισμού να προσαρμόσουν την εκπαίδευσή τους στα παραδείγματα του ΑΣΕΠ.

Δείτε τι περιλαμβάνει η προετοιμασία της "Επίγνωσης" η οποία συμπράττει με το workenter.gr:

 

Ξεκινήστε ακόμα σήμερα την προετοιμασία σας για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό (ΑΣΕΠ 2Γ/2022). Τα τεστ πολλαπλών επιλογών που διαθέτει στην πλατφόρμα της η "Επίγνωσις" θα σας βοηθήσουν για να προσέλθετε πανέτοιμοι στα εξεταστικά κέντρα.

Αξιοποιήστε τώρα την κοινή προσφορά εκπαίδευσης workenter.gr - "Επίγνωσις" για ποιοτική εκπαίδευση στην καλύτερη τιμή της αγοράς.
Διατίθενται τρία πακέτα προετοιμασίας:
 • Basic: 300 ευρώ
 • Dynamic: 400 ευρώ
 • Full Pack: 500 ευρώ

Πώς κάνετε αγορά πακέτου

 1. Μπαίνετε στην κεντρική σελίδα του workenter.gr
 2. Πατάτε το κουμπί «Μάθετε περισσότερα» στο banner που βρίσκεται ψηλά στο workenter.gr για την e-learning εκπαίδευση με την «Επίγνωσις»
 3. Πατάτε το κουμπί «Δείτε Περισσότερα»
 4. Κατεβαίνετε στα τρία προγράμματα
 5. Επιλέγετε ένα από τα τρία και πατάτε το κουμπί «ΑΓΟΡΑ»
 6. Βάζετε τα στοιχεία σας, κλικάρετε το Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους όρους και προϋποθέσεις του ιστοτόπου  και πατάτε το κουμπί «Αποστολή παραγγελίας»
 7. Αμέσως λαμβάνετε email επιβεβαίωσης πληρωμής
 8. Εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή λαμβάνετε email από την «‘Επίγνωση» το οποίο περιλαμβάνει ενεργό link και μοναδικό κωδικό εισόδου
 9. Πατάτε το ενεργό link εισάγεται τον κωδικό σας και ξεκινάτε την προετοιμασία σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση σε σχέση με την κοινή προσφορά εκπαίδευσης του workenter.gr και του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσις μπορείτε να καλείτε στα εξής τηλέφωνα:

 • 211 9555 025
 • 211 9555 099
 • 211 9555 022

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

Διαβάστε οπωσδήποτε, σας ενδιαφέρει:

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram