ΕΦΚΑ: Καταβάλλει επικουρικές συντάξεις σε 26.000 δικαιούχους

Οι πληρωμές θα γίνουν έως τις 30 Μαρτίου

ΕΦΚΑ: Καταβάλλει επικουρικές συντάξεις σε 26.000 δικαιούχους που είδαν την οριστική επικουρική σύνταξή τους να εκδίδεται τον Φεβρουάριο.

Οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν έως τις 30 Μαρτίου με τους δικαιούχους να λαμβάνουν ένα ποσό που ανέρχεται στα 54,5 εκατ. ευρώ.

ΕΦΚΑ: Καταβάλλει επικουρικές συντάξεις σε 26.000 δικαιούχους

Όπως είναι γνωστό οι επικουρικές συντάξεις καταβάλλονται,  ανάλογα με τον τελικό αποδέκτη, 28 – 30 Μαρτίου,  δηλαδή την χρονική περίοδο κατά την οποία χορηγούνται και οι κύριες συντάξεις του μηνός Απριλίου.

Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί πληρωμή στα τέλη Φεβρουαρίου σε 17.000 ασφαλισμένους για τους οποίους εκδόθηκε η οριστική επικουρική σύνταξη τους στα τέλη Ιανουαρίου.

ηλικιωμένος βρίσκεται μπροστά από ΑΤΜ και επιχειρεί να βγάλει χρήματα με την κάρτα του

Σε ανακοίνωσή του ο ΕΦΚΑ σημειώνει ότι οι ασφαλισμένοι που είδαν να εκδίδεται και να πληρώνεται η οριστική επικουρική σύνταξή τους το τελευταίο δίμηνο ανέρχονται σε 43.000.

Αν συνυπολογιστούν και οι 37.500 δικαιούχοι, που έλαβαν την προκαταβολή επικουρικής σύνταξης στις 14 Μαρτίου, οι ωφελούμενοι συνολικά από τις παρεμβάσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα στο μέτωπο των εκκρεμών επικουρικών συντάξεων ανέρχονται σε πάνω από 80.000.

 

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram