Έχετε κάνει τεστ multiple choice; Αν όχι, ξεκινήστε τώρα - 2Γ/2022

Προλαβαίνετε!

Ξεκινήστε ακόμα σήμερα την προετοιμασία σας για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό (ΑΣΕΠ 2Γ/2022). Τα τεστ πολλαπλών επιλογών που διαθέτει στην πλατφόρμα της η "Επίγνωσις" θα σας βοηθήσουν για να προσέλθετε πανέτοιμοι στα εξεταστικά κέντρα.

Αξιοποιήστε τώρα την κοινή προσφορά εκπαίδευσης workenter.gr - "Επίγνωσις" για ποιοτική εκπαίδευση στην καλύτερη τιμή της αγοράς.
Διατίθενται τρία πακέτα:
 • Basic: 300 ευρώ
 • Dynamic: 400 ευρώ
 • Full Pack: 500 ευρώ

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

Το... κλειδί για επιτυχία στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό (προκήρυξη ΑΣΕΠ 2Γ/2022) βρίσκεται στην επίδοση των υποψηφίων στη μέθοδο πολλαπλών επιλογών - multiple choice.

Πολύ κοντά στον διορισμό θα βρεθούν όσοι εξεταζόμενοι αποκτήσουν εξοικείωση με το σύστημα πολλαπλών επιλογών, απαντώντας σωστά σε όσες περισσότερες ερωτήσεις είναι εφικτό.

Αυτοί που θα απαντήσουν ορθά στις εύκολες και στις μεσαίας δυσκολίας ερωτήσεις θα πιάσουν τη βάση. Όσοι όμως απαντήσουν σωστά (και) στις ερωτήσεις υψηλών απαιτήσεων θα θέσουν σοβαρή υποψηφιότητα για μόνιμο διορισμό.

Τα προγράμματα προετοιμασίας που σας προτείνουμε εμπεριέχουν:

Όλη την εξεταστέα ύλη, ακριβείς και αναλυτικές σημειώσεις καθηγητών, συνεχή online τεστ στα πρότυπα του ΑΣΕΠ, πρόσθετο εκπαιδευτικό υλικό και links για την κάλυψη της τρέχουσας επικαιρότητας + προετοιμασία για το τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας.

Πώς κάνετε αγορά πακέτου

 1. Μπαίνετε στην κεντρική σελίδα του workenter.gr
 2. Πατάτε το κουμπί «Μάθετε περισσότερα» στο banner που βρίσκεται ψηλά στο workenter.gr για την e-learning εκπαίδευση με την «Επίγνωσις»
 3. Πατάτε το κουμπί «Δείτε Περισσότερα»
 4. Κατεβαίνετε στα τρία προγράμματα
 5. Επιλέγετε ένα από τα τρία και πατάτε το κουμπί «ΑΓΟΡΑ»
 6. Βάζετε τα στοιχεία σας, κλικάρετε το Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους όρους και προϋποθέσεις του ιστοτόπου  και πατάτε το κουμπί «Αποστολή παραγγελίας»
 7. Αμέσως λαμβάνετε email επιβεβαίωσης πληρωμής
 8. Εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή λαμβάνετε email από την «‘Επίγνωση» το οποίο περιλαμβάνει ενεργό link και μοναδικό κωδικό εισόδου
 9. Πατάτε το ενεργό link εισάγεται τον κωδικό σας και ξεκινάτε την προετοιμασία σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση σε σχέση με την κοινή προσφορά εκπαίδευσης του workenter.gr και του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσις μπορείτε να καλείτε στα εξής τηλέφωνα:

 • 211 9555 025
 • 211 9555 099
 • 211 9555 022

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

Διαβάστε οπωσδήποτε, σας ενδιαφέρει:

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram