ΔΥΠΑ - ΟΑΕΔ: Οριστικά αποτελέσματα για προσλήψεις στις ΕΠΑΣ

Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν την κατάταξή τους με τον αριθμό (ID) της αίτησης που υπέβαλαν
Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της ΔΥΠΑ για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού στις 51 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας και τις 7 Πειραματικές ΕΠΑΣ (Π.ΕΠΑΣ), για το σχολικό έτος 2022-23

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της ΔΥΠΑ για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού στις 51 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας και τις 7 Πειραματικές ΕΠΑΣ (Π.ΕΠΑΣ), για το σχολικό έτος 2022-23.

Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν την κατάταξή τους με τον αριθμό (ID) της αίτησης που υπέβαλαν. Κατά το σχολικό έτος 2022-2023 θα λειτουργήσουν:

  • 51 ΕΠΑΣ με 31 ειδικότητες υψηλής ζήτησης που εφαρμόζουν το σύστημα της Μαθητείας, το οποίο είναι και το μοναδικό δυικό σύστημα στη χώρα μας, που συνδυάζει τη θεωρητική και εργαστηριακή επαγγελματική εκπαίδευση στη σχολή με τη μαθητεία σε επιχειρήσεις σε πραγματικές συνθήκες εργασίας (on-the-job-training)
  • 7 Πειραματικές ΕΠΑΣ Μαθητείας με 3 ειδικότητες στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας, όπου εφαρμόζονται καινοτόμα προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης σε επτά πόλεις: Αθήνα, Ηράκλειο, Ρόδο, Μυτιλήνη, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα. Για τη λειτουργία των ΠΕΠΑΣ η ΔΥΠΑ συνεργάζεται με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Ινστιτούτο Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ), που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και του τουρισμού.

Δείτε εδώ το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δείτε εδώ τους οριστικούς Πίνακες για την Μακεδονία

Δείτε εδώ τους οριστικούς Πίνακες για την 'Ηπειρο

Δείτε εδώ τους οριστικούς Πίνακες για την Θεσσαλία

Δείτε εδώ τους οριστικούς Πίνακες για την Κρήτη

Δείτε εδώ τους οριστικούς Πίνακες για την Αττική

Δείτε εδώ τους οριστικούς Πίνακες για την Ανατολική Μακεδονία

Δείτε εδώ τους οριστικούς Πίνακες για την Πελοπόννησο

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram